Speltips, Manchester City – Sevilla 21/10: Målspel synas till 1,83x

Spelbloggare Publicerat: 21 oktober 2015

Vi tar oss till Etihad Stadium där Manchester City och Sevilla ska fajtas om de tre pinnarna som ligger i potten. Ena sidan är klart bättre för tillfället, men imponerar inte defensivt. Målspel i Sevillas favör synas.

Marknadens bästa bonusar: Klicka här för att hitta marknadens bästa bonusar från 24 ledande spelbolag!

Och ja, den här bättre parten är – Manchester City. Man toppar Premier League med ett imponerande facit på 21 pinnar på nio matcher. Spelåret öppnades lite överraskande, inte av det faktum att vinsterna radades upp – utan på sättet man vann; defensiven var extremt stabil. De fem inledande seriematcherna både vann man och höll nollan i.

De senaste veckorna har City sett ut mer som vi lärt känna dem. Offensiven sprudlar, delvis på kostnad av defensiven – men pinnarna trillar ändå in på kontot. Här i CL har man hittills vunnit och förlorat en match – torsken mot Juventus och vinsten mot Borussia M’gladbach.

Samma facit för Sevilla – samma utgångar av matcherna mot samma motstånd. Med ett plusmål hittas man ovanför just Manchester City, men inbördesmöten överordnar målskillnaden. Första matchen dessa två emellan nu och värden plitas ut som storfavoriter. Inte helt överraskande sett till Sevillas start på spelåret.

Sevilla ska vara uppe i den spanska toppen, möjligen strax efter den absoluta, men är ändå Europamaterial. Förra året vann man Europa League och blev femma i Primera División – klart sämre start nu. Med resultatraden 2-3-3 hittas man en bit nere på den undre tabellhalvan och avståndet upp till toppen växer i snabb takt.

Helt mörkt är det ändå inte för Sevilla. Resultaten börjar komma och prestationerna blir allt bättre. Innan 1-1-matchen mot Eibar senast, vann man med 2-1 hemma över mästarna Barcelona och där fick man helt och hållet ut det som man vill. Formen kommer närmare?

Släppt in mål i sju raka

Framåt finns det kvalitéer hos spanjorerna och ytor kommer bjudas på när City i sann hemmaanda ska försöka plöja ner sina motståndare. Som nämnt: offensivt sprudlar man just nu och det på kostnad av defensiven. Resultaten i de senaste matcherna: 5-1, 6-1, 2-1, 1-4, 4-1, 1-2, 1-2. Ofta släpps målen in tidigt.

Mål har man kallt kunnat räkna med. Sju i rad med två sidor som båda hamnat i målprotokollet och värt att ha i åtanke är att de engelska lagen inte sällan överskattas något ute i Europa. Värden borde kanske vara lite mindre starka favoriter – målpotentialen åt andra hållet ökar.

Citys mittbackspjäs Vincent Kompany och ytterbacken Aleksandar Kolarov är bortaborta. Den förstnämndas frånvaro innebär att kvalitén minskar nämnvärt i försvarslinjen. Oförändrat på skadefronten för Sevilla.

Helt enkelt: full fart framåt från City från start kan innebära att man åker på en rejäl käftsmäll.

Detta har alla möjligheter att bli underhållande. Sevilla mål innan minut 67:00 spelas till 1,83x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Sevilla mål innan minut 67:00
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 21/10
TV:  viasatmotor logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester City 1,67 betway logo
Oavgjort 4,20 titanbet logo
Sevilla 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,61 redbet logo
Under 2,5 mål 2,40 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: