Speltips, Manchester United – Arsenal 19/11: Hörnfokus från toppfajten

Spelbloggare Publicerat: 18 november 2016

Lördagens Premier League öppnar Manchester United och Arsenal på Old Trafford och därifrån riktar vi strålkastarljuset på hörnorna, med fokus på Arsenal.

Nummer sex mot nummer fyra i tabellen, två av de mest anrika och största klubbarna i landet. Vilken match vi har att vänta, eller hur? Redan 13:30 är det avspark och matchen visas på Viasat Sport Premium och Viasat Ultra HD.

Zlatan Ibrahimovics Manchester United har inte alls nått upp i önskad eller väntad nivå. 11 matcher in i serien skiljer hela tio pinnar upp till toppen av kullen, där Liverpool står, och det är nästan så att skörden är större än man varit förtjänta av, matcherna att tyda.

Arsenal ser desto mer intressanta ut; har från deras fjärdeplats bara två pinnar till nämnda Liverpool och känslan är att de har alla möjligheter att utmana om titeln. 1-1 hemma mot Tottenham löstes precis före uppehållet – en fullt acceptabelt utförd match. Inte sedan premiären har man förlorat.

”De röda djävlarna” kommer till spel med flera stora avbräck; mittbackarna Erik Bailly och Chris Smalling är skadade medan Zlatan Ibrahimovic är avstängd och det finns frågetecken över Wayne Rooneys närvaro efter fylleskandalen häromdagen.

Gästerna passerar hörnlinan

Bortaplan till trots – här tror jag att Arsenal kommer föra dansen.

Arsenal vill styra matcherna de är inblandade i, trivs med ett stort bollinnehav. Förstås samma sak för Manchester United, men det är framförallt när de står mot lite tunnare motstånd.

I andra matcher, när United stått mot toppkonkurrenter, har de snarare backat hem. Med de rådande frånvaroproblemen tror jag inte att Manchester United har nivån för att styra och ställa i en match som denna.

Därför, bortahörnorna nära till hands?

Med detta och förra året inräknat snittar Arsenal hela 6,0 hörnor på resande fot. Statistik som stärker vår tro på just – bortahörnor.

Arsenal över 4,5 hörnor spelas till finfina 1,90 x insatsen hos Bwin, som ni får 250 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Arsenal över 4,5 hörnor
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 19/11
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo(TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: