Speltips, Manchester United – CSKA Moskva 3/11: Ska råda klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2015

Hemmamatcherna är nyckeln till slutspelet – Manchester United är därför pressat att vinna över CSKA Moskva på Old Trafford och det tror vi att de kommer fixa utan större problem.

Klicka här för att se de bästa bonusarna från 24 spelbolag!

Grupp B i Champions League är alltjämt extremt tät och jämn, även om det inte är något totalt kaosartat getingbo, som inför den tredje omgången när alla lagen stod på tre pinnar vardera. Såhär tabellen ut just nu:

1. Wolfsburg, 3: 2-0-1, 6 poäng, +2
2. Manchester United, 3: 1-1-1, 4 poäng, +0
3. CSKA Moskva 3: 1-1-1, 4 poäng, +0
4. PSV, 3: 1-0-2, 3 poäng, -2

I den parallella matchen till denna tar PSV emot Wolfsburg – vad som säkert kan bli en underhållande och svårbedömd batalj. Leker vi med tanken att PSV skulle vinna, så skulle vi åter hamna i en helt öppen situation där alla skulle ha en bra möjlighet på de två första platserna, vilka som bekant leder till slutspelet.

Vinner bekvämt

Gruppen har bjudit på sex matcher – fem hemmavinster och ett kryss, vilket var mellan just dessa två, i Ryssland. 1-1 skrevs slutresultatet då – nu är känslan att hemmatrenden ska bli ännu starkare. Svårt att se CSKA Moskva kunna pressa Manchester United på Old Trafford.

Alltid svårt att åka och spela i Ryssland, men de ryska klubbarna brukar inte heller ha speciellt stor lycka på resande fot ute i Europa. Årets hittills enda CL-bortamatch var mot Wolfsburg och då skrevs förlustsiffrorna 0-1. Själva resultatet behöver man inte skämmas över, men siffrorna hade absolut kunnat bli större. Rådde klasskillnad.

Upp ännu ett snäpp i nivå nu. Manchester United har offensiva problem just nu – har tre raka 0-0-matcher – men det blir lättare att förstå när vi tittar på spelschemat. Först: derby mot Manchester City, därefter Middlesbrough med en b-dominerad startelva och till sist i en svår bortamatch mot Crystal Palace. Bortaplan och United är dessutom en kombination som inte är speciellt lyckosam.

I den omvända matchen, vilken alltså slutade 1-1, var CSKA allt annat än imponerande. Spelade avvaktande och var inte direkt sugna på att forcera efter Uniteds kvitteringsbalja kom. Visar lite på den bristande kvalitén, i relation till de europeiska halvjättarna.

Tror inte att de här mållösa matcherna påverkat spelarna alltför mycket i United och spelar dem med -1,5 mål (asian handicap) till fina 2,55x hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/11
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 1,57 betway logo
Oavgjort 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
CSKA Moskva 7,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,00 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: