Speltips Manchester United – Everton 8/4: Jämnare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 8 april 2023

Manchester United tar emot Everton i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 8 april 2023 med avspark kl 13:30 på Old Trafford.

Manchester United – Everton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United föll rättvist i förra helgens toppmöte borta mot Newcastle. Avsaknaden av avstängde Casemiro var stor och gästerna kunde aldrig riktigt ta sig in i matchen.

I onsdags lyckades man sedan studsa tillbaka och ta en 1-0-seger hemma mot Brentford. Erik ten Hags manskap glänste inte direkt i den här matchen heller, men man gjorde vad som krävdes för att vinna mot ett svårslaget Brentford som försvarade sig väl.

Därmed ligger Man United kvar på samma poäng som Newcastle men med sämre målskillnad. Det ger en fjärde plats i Premier League med tre poäng ner till fyran Tottenham som har en match mer spelad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton kämpar för sin överlevnad

Everton kämpar på i bottenstriden och har stått för ett par bättre prestationer på sistone. Man har inte förlorat på fyra raka matcher av vilka man kryssat tre och vunnit en. Det gör att man håller sig ovanför nedflyttningsstrecket inför den här omgången tack vare bättre målskillnad än Bournemouth.

I tisdags bjöd Everton på en underhållande batalj då man gästades av Tottenham. Vid ställningen 0-0 i den 58:e minuten fick dock Doucoure syna det röda och det gav förstås gästerna ett övertag. Ett straffmål gav tio minuter senare Tottenham ledningen – men Everton skulle få sista ordet. På tilläggstid stod Michael Keane för en otrolig prestation då han från långt håll dunkade in kvitteringen till 1-1.

Manchester United och Everton möts nu för tredje gången den här säsongen och det är de förstnämnda som har gått segrande i de båda tidigare mötena. Höstens möte på Goodison Park slutade 2-1 till gästerna och när de möttes i Manchester i FA-Cupen i januari vann United med 3-1.

Man United gäller nu som klara favoriter till ett odds omkring 1.52. Man saknar dock alltjämt Casemiro och man har inte imponerat i de senaste matcherna. Därtill kommer Everton med råg i ryggen efter den sena kvitteringen mot Spurs i veckan.

Jag räknar med att Sean Dyches gäng kommer att försvara sig lågt och att man kommer göra det helhjärtat. Det kan bli en tuff utmaning för ett Man United som har gjort relativt få mål (42) den här säsongen. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 2.00 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Betinia
Spelstopp: 13:30, lördag 8 april
TV: 
Stream:  viaplay logo