Speltips, Manchester United – Feyenoord 24/11: Tillknäppt match?

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2016

Ett extremt försvarsstarkt Feyenoord ska försöka stå emot jätten Manchester United på Old Trafford. Lyckas de? En matchbild är uppmålad och utifrån den tar vi ställning på målmarknaden.

Sveriges bästa bonusar: Här hittar ni spelbolagens bästa oddsbonusar just nu!

Att Europa League är lite nedprioriterat nu när Manchester United storsatsar i Premier League är ingen hemlighet, men om slutspelet skulle missas vore det ändå ett fiasko av den större modellen. Och, ja – det är pressat läge.

Grupp A är förvisso en tajt historia när två omgångar återstår, men Manchester United är i första hand behov av en trea medan en förlust skulle vara helt förödande.

  1. Fenerbahce, 4: 2-1-1, 7p, -1 mål
  2. Feyenoord, 4: 2-1-1, 7p, +1 mål
  3. Manchester United, 4: 2-0-2, 6p, +2 mål
  4. Zorya, 4: 0-2-2, 2p, -2 mål

Öppnas förvisso upp möjligheter i och med att Fenerbahce och Feyenoord möter varandra i den avslutande matchen, men en förlust här samtidigt som Zorya åker på stryk borta mot nämnda Fenerbahce och slutspelshoppet är släckt.

Mindre press på Feyenoord, förstås, fastän de har en kvalitativ trupp. De står på toppen av kullen i den holländska serien, bara förlorat en av 13 matcher, och har alltså en bra position här i Europa. Kan de till och med bli en eventuell utmanare framåt i ett eventuellt slutspel?

I den här matchen är det extra fokus på Dirk Kuyt, 36, som har under sina sex säsonger i Liverpool ställdes mot United vid mängder av tillfällen. Lite bitsk rivalitet däremellan?

Målunderspelen lockar

Feyenoord succé stavas till stor del – försvarsspelet. De har fått ihop kollektivet på ett utmärkt sätt, ser oerhört stabila ut. Så få som sju mål är insläppta på 13 matcher i Eredivisie och här i Europa League bara två på fyra matcher. Tre framåt.

Vi kunde exempelvis se i det omvända mötet på vilket effektivt sätt Feyenoord höll Manchester United borta från de klara målchanserna. En 1-0-vinst blev det för holländarna då.

Holländarna ställer såklart in siktet på krysset – och vi tror att de kan hålla ihop det här på ett bra sätt, mot ett förmodat roterande Manchester United. De väntas dock ställas ut en relativt stark startelva, med bland andra Zlatan Ibrahimovic från start.

En annan som är aktuell är Henrikh Mkhitaryan. En offensivt bra spelare, men han är matchotränad och skulle vara lite av en chansning från José Mourinho.

En värd som trycker på framåt, men ställs mot ett samlat och stabilt försvar? Undertecknad tror att det här kan bli en tajt match…

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust vid exakt tre – spelas till 1,93 x insatsen hos Unibet. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 24/11
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: