Speltips Manchester United – Galatasaray 3/10: Pressat hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 3 oktober 2023

Ett pressat Manchester United tar emot Galatasaray i den andra omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdag den 3 oktober 2023 med avspark kl 21:00 på Old Trafford.

Manchester United – Galatasaray

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter förra säsongens tredjeplats i Premier League var Manchester Uniteds ambition att på allvar utmana om ligatiteln. Sju omgångar in på säsongen kan vi konstatera att man är väldigt långt ifrån såväl poäng- som spelmässigt.

Inför lördagens hemmamöte mot Crystal Palace hade man ändå lyckats ta två raka segrar mot Burnley i ligan och Crystal Palace i ligacupen. Om det fanns viss optimism i och med de vinsterna så blev den bortblåst då man föll med 1-0.

I Champions League inledde Man United borta mot FC Bayern för två veckor sedan. Man föll då med 4-3, men sett till matchbilden så var det ganska klar fördel hemmalaget.

Läs vår guide om var och hur du hämtar marknadens bästa oddsbonusar!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Galatasaray är undervärderade

Galatasaray är tillbaka överst på tronen i den turkiska ligan. Okan Buruk förde laget till klubbens 23:e ligatitel förra säsongen och den här säsongen har man också inlett övertygande. Efter att man kryssat i premiären har man radat upp sex raka segrar och står därmed på 19 poäng efter sju omgångar i Super Lig.

För att ta sig till det här gruppspelet i Champions League har Galatasaray gått den långa vägen via tre kvalrundor. I det sista avgörande dubbelmötet slog man Molde med totalt 5-3. I premiären av CL-gruppspelet väntade så på nytt nordiskt motstånd då man gästades av FC Köpenhamn. Trots ett spelmässigt övertag var turkarna illa ute då man låg under med 2-0 fram till slutminuterna. Då stod man för en imponerande upphämtning till 2-2 som blev slutresultatet.

Hos spelbolagen gäller nu Manchester United som favoriter till ett odds omkring 1.46. Galatasaray är i och med det, i mitt tycke, undervärderade. De har ett flertal meriterade spelare där Mauro Icardi, som redan gjort sju ligamål, sticker ut mest. Framförallt är man ett lag som kommer med ett självförtroende som Man United just nu saknar.

Erik ten Hag har inte fått Manchester United att utvecklas i rätt riktning och i lördags var det tydligt att man hade väldigt svårt att luckra upp ett lågt stående Crystal Palace. Det lär bli en liknande matchbild här och det skulle inte förvåna mig om Galatasaray skulle få med sig poäng hem till Istanbul. Mitt spel blir Galatasaray +1.5 (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Galatasaray +1.5 (asian hcp)
Odds: 1.70
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, tisdag 3 oktober 2023
TV: 
Stream:  tv4sport logo