Speltips, Manchester United – Hull City 10/1: Här blir det att åka av

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2017

Matcherna duggar tätt i England just nu. I Ligacupen vankas det semifinal, det första mötet av två, mellan ett hårt satsande Manchester United och veka Hull City. ”De röda djävlarna” är klara favoriter – men tillräckligt stora?

Semifinal! Förutom de här två, lever Southampton och Liverpool vidare i cupspelet. Titeln betyder inte bara ära, utan även en biljett ut i Europa League. En pott som lockar, inte minst för ett Manchester United som är i en smått prekär situation i Premier League.

Manchester United har alltså varit en besvikelse i serien – var en av de stora favoriterna till att vinna hela kalaset och nu inte bättre placerade än sexa – men hittat stilen på sistone; med serien, cupen och Europaspelet inräknat har åtta raka matcher vunnits och inte en enda av de 14 senaste förlorats.

Inte lika muntert i Hull. Som nykomlingar i förstadivisionen, mer eller mindre helt utan att förstärka truppen, var de en av de största kandidaterna till att trilla ur serien – och nu hittas de på jumboplatsen. Skadeproblem i en exceptionellt tunn trupp har varit en av orsakerna till fiaskot. Går dock inte bortse från att man i PL-mått mätt nästintill helt saknar udd. Allt fokus på överlevnad?

Mer än dubbla degen

Ett minushandikapp på 2,0 lockar sällan på den här nivån, men här kan vi inte annat än att se Manchester United vinna stort.

José Mourinho har deklarerat att Ligacupen satsas det fullt ut på och de stora vapnen som vilades i FA-cupen mot Reading i veckan – 4-0-vinst, trots nio förändringar i startelvan – kommer medverka här. Zlatan Ibrahimovic! Paul Pogba! Och flera med dem.

Toppform i United. Åtta raka vinster, som nämnt. I och med tabellsituationen i seriespelet, blir cuperna en naturlig möjlighet att nå ut i Europa. Hull ställs således mot tuffaste möjliga motstånd, trots att bland andra Liverpool lever kvar i cupen, men de är också starkt involverade i PL-titelstriden. Huvudfokus där, förstås.

Hur hårt kan Hull satsa här? De har en extremt tunn trupp, skadeproblem och en bottenstrid att fokusera på. Seriekontraktet är enda prioritet, annat har man inte råd med.

Motivation, klass och hemmaplan talar för Zlatan och hans kamrater. Då måste de väl få förtroendet, en minuslina på 2,0 till trots?

Manchester United -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – investeras i till 2,02 x insatsen hos Unibet (1 000 kronor bonus). Kan dessutom se det här oddset droppa till närmare avspark – skynda, fynda!

Superkampanj: 4,00 gånger pengarna på hemmaseger

Nya kunder hos Betfair får hela 4,0 gånger pengarna istället för 1,2 på att United vinner här. Dessutom insatsen tillbaka om spelet missar. Klicka på knappen här nedanför för att ta del av kampanjen.

 Klicka här för att ta del av det boostade oddset!

 

Speltips:

Speltips: Manchester United -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 10/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: