Speltips, Manchester United – Hull City 1/2: Proppen ur på Old Trafford

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2017

Manchester United och Hull City ska spela deras tredje match mot varandra under loppet av tre veckor – nu handlar det om seriespelet. Känslan är att en proppen ur-effekt väntar och vi lämnar förtroendet i ”De röda djävlarnas” händer.

Lite upp och ner, absolut, men känslan är att José Mourinhos Manchester United fått fäste; levererar resultat och prestationer att vara stolta över. Nu är förvisso titelhoppet släckt, men final väntar i Ligacupen och Champions League-platserna är inom räckhåll i serien. Potentialen finns.

På tal om upp och ner; Hull City. Det har blivit varannan vinst/förlust i de sex senaste matcherna, men dessvärre kom bara en av de där vinsterna kom i serien. Och dessutom är de ute ur både FA- och Ligacupen. För närvarande parkerar de på nästjumboplatsen och lättare blir det inte med försäljningen av Robert Snodgrass. Även Jake Livermore kommer saknas.

De två inbördes matcherna som spelats under den här treveckorsperioden var i Ligacupen; det på Old Trafford vann Manchester United med 2-0 och det omvända Hull med 2-1. Speciella matcher i cupen, med rotation och annat inräknat.

Vinner stort?

En redan extremt tunn trupp, enorma spelarförluster och en välfylld skadelista. Hull City har inte oddsen på deras sida framöver, för att uttrycka det milt.

På bortaplan har de förlorat – hör och häpna – nio raka matcher i serien. Ofta med större siffror också, inte minst när nivån på motståndet skruvats upp. Finns sällan mycket att sätta emot då.

Ska man då kunna bjuda upp till kamp med Manchester United? Nja…

God form hos ”De röda djävlarna”, som fått mersmak på platserna ovanför i tabellen. Hemmaspelet är solitt; inte en enda av de 17 senaste har förlorats och den här typen av motstånd brukar kunna värjas undan utan större problem.

Siffrorna bör absolut kunna skjuta i höjden här och fastän United redan är klara favoriter på oddsfronten, finns ändå det värde att tälja på dem.

Manchester United -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – spelas till 1,90x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Oddsboost: Få 4,0 istället för 1,2 på att United vinner

Betfair ger nya kunder det boostade oddset 4,0 istället för 1,2 på att United vinner hemma mot Hull. Dessutom insatsen tillbaka om spelet missar. Klicka här för att ta del av kampanjen.

Speltips:

Speltips: Manchester United -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 1/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: