Speltips, Manchester United – Liverpool 15/1: Väntan är över – supermatchen här!

Spelbloggare Publicerat: 14 januari 2017

Helgens batalj bjuder ärkerivalerna Manchester United och Liverpool på. ”De röda djävlarna” är i superform och får här en superchans att koppla kontakt med den absoluta toppen. Får vi se leverans från deras sida?

Sveriges bästa bonusguide: Unna dig själv en ny bonus, här hittar ni spelbolagens bästa kampanjer just nu!

Väntan är snart över!

Den här bataljen har folk från alla världens hörn sett fram emot hela veckan och vid 17:00 tas avsparken på Old Trafford. Manchester United mot Liverpool – ett rivalmöte som väcker exceptionellt starka känslor.

Rent sportsligt är det också mycket i potten. Manchester United fick inte den starten de ville på spelåret och är alltjämt på efterkälken mot toppkonkurrenterna, fastän vinsterna radats upp vecka efter vecka. Plats nummer sex innehas i tabellen, men till just tvåan Liverpool skiljer faktiskt bara fem pinnar.

På toppen av kullen hittar vi fortfarande Chelsea, som i skrivandets stund – texten är skriven fredag kväll, före lördagens matcher – är tio pinnar ovanför United och således fem före Liverpool. De föll dock senast och det skulle inte direkt förvåna om de föll ihop de närmsta veckorna då spelschemat är oerhört tufft. Utmärkt chans för konkurrenterna häck i häl att knappa in…

Zlatan redo!

Zlatan Ibrahimovics medverkan har varit det stora diskussionsämnet de senaste dagarna, men det verkar som att han blivit helt kvitt med sjukdom och kommer spela från start. Galet stort plus – svensken betyder ofta skillnaden mellan vinst och förlust. En ovärderlig pjäs.

Det var det beskedet jag ville få innan ett eventuellt spel på Manchester United. Ser deras chanser att vinna som mycket stora och det finns värde att tälja här…

”De röda djävlarna” vet om att de måste vinna matcher som denna för att kunna bli en del av titelstriden på nytt och har verkligen visat klassen på sistone. Nio raka vinster! 15 raka utan förlust! Offensiven sprudlar, defensiven är satt. Faktum är att inte ett enda mål släppts in på tre matcher i följd.

Liverpool verkar ha tajmat in en liten formdvala till matchen. De föll, trots en stark startelva, med 0-1 borta mot Southampton i cupen senast – och var extremt uddlösa. Mycket boll, få chanser – en rättvis förlust. Dessförinnan spelade man, förvisso med en b-betonad elva, 0-0 mot Plymouth, från fjärdedivisionen, i FA-cupen. Det följde upp årets första match; endast 2-2 borta mot bottenlaget Sunderland.

Kvalitet finns det i Liverpool, men som de presterat på sistone – mot ett formtoppat Manchester United? Det blir tufft…

Fördel i inbördes statistiken har de också, United. Nio av de 14 senaste matcherna lagen emellan, från 2012 och framåt, har vunnits och även om mycket hänt rent sportsligt kan sådan statistik vara stärkande inför ett rivalmöte som detta.

Ettan spelas till fullt acceptabla 2,22 x polletterna hos Betsson. Öppnar du ett konto hos dem via denna länk, låses en unik välkomstbonus på 1 000 + 200 kronor upp!

Superoddsen: Spela Liverpool till 10,0 eller United till 8,0!

Betfair ger nya kunder chansen att spela Liverpool till 10,0 gånger pengarna eller United till 8,0. Dessutom insatsen tillbaka om spelet missar.

 Klicka här för att ta del av det boostade oddset!

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak etta
Odds: 2,22 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 15/1
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: