Speltips, Manchester United – Middlesbrough 31/12: Stabilt favoritskap på nyårsafton

Spelbloggare Publicerat: 31 december 2016

Oddsdropp till trots, värde finns kvar att tälja på spelen till Manchester Uniteds favör när de tar emot nykomlingen Middlesbrough på klassiska Old Trafford. Blir det en proppen ur-effekt?

Viasats 16:00-match på nyårsafton blir alltså Manchester United mot Middlesbrough – och det är klart; vem vill inte skåda Zlatan Ibrahimovic i rådande form? Sport Premium eller Viaplay kan matchen ses på.

Svensken har tillsammans med sina kamrater fått ett superlyft och fastän de alltjämt bara är sexa i tabellen och har ett stort avstånd upp till toppen av kullen, har José Mourinho fått lite andrum efter 11 raka utan förlust och fem raka vinster. Som spelet sprudlat, är känslan att den här sviten kommer förlängas ytterligare.

Gästande Middlesbrough var en av de hetaste nykomlingarna i Premier League på länge, men även klassen visats vid flera tillfällen – kanske de överskattats något? Snittet är på en pinne per match, vilket innebär fyra ner till det röda tabellområdet och dito till den övre tabellhalvan. Vartåt barkar det?

Zlatan med ett mål och två assist senast

I de lite tuffare fajterna har Middlesbrough imponerat – löst oavgjort borta mot bland andra Manchester City och Arsenal – men här är känslan att det blir att åka av.

Det är trots allt ett för tillfället suveränt Manchester United som kommer stå uppställt på den andra planhalvan. Fem raka vinster och nu senast sopades Sunderland undan med 3-1 på just Old Trafford. Motståndarnas reduceringsbalja kom på stopptid och det var ett sånt mål man omöjligen kan göra någonting åt.

En av de stora anledningarna till varför det vänt för United – Zlatans pånyttfödelse. Efter en sämre period, har han fullkomligt briljerat på sistone och mot Sunderland antecknades han för ett mål och två assist.

”Boro” är försvarsstarkt, men när – om – det första hemmamålet väl kommer, kan det lätt öppnas upp.

Det här löser Manchester United utan problem…

De spelas med -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med två mål eller fler – till 1,84 x polletterna hos Unibet, som ni får 1 000 kronor att spela för hos här! Gissningsvis kommer oddset sjunka ännu mer, så uppmaningen lyder; skynda, fynda!

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 31/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: