Speltips Manchester United – Middlesbrough 4/2: FA-cupen

Martin Efvergren Publicerat: 4 februari 2022

Manchester United tar emot Middlesbrough i den fjärde rundan av FA-cupen. Matchen spelas fredagen den 4 februari 2022 med avspark kl 21:00 på Old Trafford.

Manchester United – Middlesbrough

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter ett nästan två veckor långt uppehåll är det dags för Manchester United att dra igång matchandet igen. På fredagskvällen ställs man mot Middlesbrough i FA-cupen och därefter följer en strid ström av ligamatcher.

Man United kommer från två raka segrar men spelmässigt är man fortfarande långt ifrån att imponera. Senast besegrade man West Ham med 1-0 hemma efter att Rashford avgjort matchen på tilläggstid eller Fergie Time om man så vill.

I FA-cupen har Manchester United spelat en match. Man inledde då turneringen med att besegra Aston Villa med 1-0 på Old Trafford den 10:e januari.

Middlesbrough inledde den här säsongen svagt, men sedan Chris Wilder tog över rodret i november efter sparkade Neil Warnock har man lyft sig med eftertryck. På de tio senaste matcherna har man tagit åtta segrar, en oavgjord och endast förlorat en match.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chris Wilder-effekten

Den positiva Chris Wilder-effekten som Middlesbrough drabbats av är slående. Han har lyckats med det mesta sedan han tog över som manager och frågan är nu om man även kan ställa till det för Man United på Old Trafford.

I ligaspelet har Middlesbrough klättrat och ligger just nu på en sjätte plats i tabellen. I lördags besegrade man Coventry med 1-0, men dessförinnan föll man mot topplaget Blackburn på bortaplan. När det gäller FA-cupen så kvalificerade man sig för den här rundan genom att besegra Mansfield borta med 3-2.

Manchester United kommer nu från ett lite längre uppehåll, vilket på sikt nog har gjort gott men som kan innebära en viss ringrostighet initialt. Ralf Rangnick har hursomhelst många bitar att jobba med. Defensivt har man tagit steg i rätt riktning sedan hans tillträde. Men förmågan att föra matcher med en tydlig offensiv spelidé, i den bemärkelsen har man en lång bit kvar.

Chris Wilder kan hur man organiserar en solid defensiv. Det har han återigen bevisat under de dryga två månader han har varit i Middlesbrough. Här lär det, i viss mån, vara tal om att parkera bussen och det kan mycket väl innebära problem för Man United.

Manchester United får klara sig utan Greenwood och Pogba, men har i övrigt en bra status på truppen. Man bör kunna lösa en seger, men jag tror man kommer få slita för det. Därför finner jag ett bra spelvärde i att det här kan bli en ganska målsnål tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till fina 2.10 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, fredag 4 februari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: