Speltips, Manchester United – Midtjylland 25/2: Korten faller som löv på Old Trafford?

Spelbloggare Publicerat: 25 februari 2016

Ett uppretat och revanschlystet Manchester United ska försöka 1-2 till vinst mot danska Midtjylland under loppet av 90 minuter på Old Trafford, varifrån vi synar ett kortspel till närmare dubbelt betalt.

Årets Manchester United har bisarrt stora problem och Louis van Gaal är en av de tränare bland toppen i Europa som är närmast att få foten. Han har kritiserats mer eller mindre hela tiden ända sedan han hämtades in till klubben i mitten av 2014.

Och snart rinner det väl över? Greppet om femteplatsen i Premier League håller på att tappas och usla prestationer avverkar varandra – vecka efter vecka. I det inledande mötet dessa två emellan tappades 1-0 till 1-2 och fler mål hade absolut kunnat släppas in. Det i en match där United-vinsten stod i runt 1,50x strax innan avspark.

Den danska klubbfotbollen har fortfarande uppehåll och kickstartar i slutet av månaden efter tre månader på is. Där står man på en tredjeplats och siktet är på ännu en titel, men tufft kommer det bli i det jämna toppskiktet. För tillfället är Europaspelet prioritet ett.

Uniteds skadelista fortsätter växa – det är nästan komiskt. Av den skulle en slagkraftig startelva kunna ställas ut; bland annat Wayne Rooney, Bastian Schweinsteiger samt förstekeepern David De Gea är tre av de som är out.

Kan bli en kortfest

Desperata. Uppretade. Revanschlystna.

Manchester United är allt annat än i balans och kommer få slita för att klara av att vända på den här steken. Möter nu ett Midtjylland som väntas backa hemåt och fajtas med näbbar och klor, använda alla möjliga medel, för att behålla ledningen från det första mötet.

Med pipan i munnen står dessutom en domare som brukar kunna vifta en hel del med korten. Istvan Vad heter han och i åtta av hans 12 senaste dömda Europafajter har minst fem kort plockats upp ur hans fickan. Exakt fyra i en.

Den här bataljen innehåller alla ingredienser för att bli en – kortfest. När Bet365 ställer ut kortlinan på 4,0 – insatsen tillbaka vid exakt fyra – med oddsen fördelade fifty-fifty på över-/underspelet – då kan vi inte annat än att investera i övern, vilken betalar 1,90 x insatsen.

Bet365 rättar ett rött kort som två i statistiken. Maxsumman för en och samma spelare är således tre stycken.

Speltips:

Speltips: Över 4,0 kort (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 25/2
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 1,25 williamhill logo
Oavgjort 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Manchester United 15,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,67 redbet logo
Under 2,5 mål 2,30 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: