Speltips Manchester United – Nottingham 26/8: Uppryckning krävs

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2023

Manchester United gäller som klara favoriter då man gästas Nottingham Forest i den tredje omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 26 augusti 2023 med avspark kl 16:00 på Old Trafford.

Manchester United – Nottingham

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Erik ten Hag lyckades förra säsongen ta tillbaka Manchester United till en anständig nivå. Facit blev en tredje plats i Premier League och en Ligacuptitel och nu är förväntningarna att man ska ta ytterligare kliv i samma riktning.

Med de höga ambitionerna i åtanke så har Man United två inledande prestationer väckt en hel del frågetecken. I premiären var man illa ute mot Wolverhampton, men lyckades till slut ändå vinna tack vare ett sent hörnmål. Förra helgen inledde man sedan lovande borta mot Tottenham, men det hela sinade ut och totalt sett stod man för en blek figur när man föll, fullt rättvist, med 2-0 i London.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Forest håller ihop det

Nottingham Forest kommer från en säsong där man som nykomling i Premier League gick all in på transfermarknaden. Om köphysterin verkligen var till deras fördel eller inte är svårt att avgöra, men det hela slutade ändå i att man nådde sin målsättning att hänga kvar.

Inför den här säsongen har det gått lugnare till då Anthony Elanga är ett av de större nyförvärven. Han har dock inte fått starta i någon av de två inledande matcherna, men han stod för ett mycket piggt inhopp i premiären mot Arsenal. Det räckte dock bara till en hedersam 2-1-förlust på Emirates Stadium.

Förra fredagen gjorde man så premiär hemma på The City Ground där man tog nästan alla sina poäng förra säsongen. Man var också det något starkare laget när man besegrade Sheffield United med 2-1.

Manchester United och Nottingham Forest möttes senast i Nottingham i våras och då vann gästerna med 2-0. När de nu möts igen gäller Man United som favoriter till omkring 1.34 gånger insatsen.

Erik ten Hags manskap har nu en hel del att bevisa och skulle man inte göra det här heller lär kritiken inte vänta. Det kreativa, offensiva spelet har inte alls levererat så här långt och här lär man ställas mot ett kompakt försvarande Forest.

Nottingham Forest höll ihop det på ett bra sätt mot Arsenal i premiären och framåt har man en glödhet Taiwo Awoniyi. Det tror jag kan räcka för att komma ifrån det här mötet med ett bra resultatet. Mitt spel blir Nottingham Forest +1.5 (asian hcp) till 1.94 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nottingham Forest +1.5
Odds: 1.94
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 26 augusti 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo