Speltips, Manchester United – Southampton 23/1: Skrällspel från Old Trafford

Spelbloggare Publicerat: 23 januari 2016

Manchester United har löst oförtjänt bra resultat på sistone och när de ställs mot ett pånyttfött Southampton är skrällen nära till hands.

Hårt kritiserade, men resultaten de senaste veckorna kan man knappast vara missnöjda över i Manchester United. Tre av de fem senaste matcherna har vunnits, övriga två slutat oavgjort och nu senast lämnades Anfield som vinnare, med ett mål mot noll. Storklubben har kopplat starkare kontakt med den absoluta toppen, är femma och har två pinnar upp till fyran Tottenham på CL-kvalplatsen och sju till toppen av kullen.

Kritik, det har även Southampton fått mota massvis av under spelåret. Trots stor potential i spelarmaterialet, är de inte bättre placerade än tia och de fenomenalt usla månaderna november och december har satt djupa spår. Dock verkar formen vara återfunnen efter två raka vinster och hållna nollor – nu skiljer endast sju pinnar upp till just United.

Reaktion att vänta?

Lutar åt att en reaktion kan lura runt hörnet för Manchester United. Det är tveklöst att de löst alltför bra resultat sett till vad som levererats ute på planerna – förra veckans batalj borta mot Liverpool var ett praktexempel. Där var man inte i närheten av förtjänta av en trea.

De är förvisso rätt svåra att slå på Old Trafford, men vid flera tillfällen har United haft visst flyt. I mitten av december förlorade de med 1-2 över Norwich och därefter också stått för en del halvdana prestationer.

Southampton har, som nämnt, inte nått upp i maxnivå – men vid flera tillfällen visat vilken kvalité de besitter. De två senaste matcherna har varit helgjutna; vunnit med 2- och 3-0 över Watford respektive West Bromwich. En del skrällar har också bjudits på under spelåret – Arsenal (h) krossats med 4-0 och Chelsea (b) med 3-1.

Skadeproblemen är dessutom fortsatt stora för United med spelare som Luke Shaw, Ashley Young och eventuellt Michael Carrick samt Bastian Schweinsteiger out. Bättre besked från Southampton.

Raka tvåan är spelvärd till 4,80 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Southampton vinner, rak tvåa
Odds: 4,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 23/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 1,91 williamhill logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Southampton 4,80 unibet logo
Över 2,5 mål 2,45 unibet logo
Under 2,5 mål 1,62 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: