Speltips, Manchester United – Sunderland 26/12: Målspel från TV-matchen

Spelbloggare Publicerat: 25 december 2016

Boxing Day – och TV-matchen 16:00 står ett Manchester United i storform och tredjejumbon Sunderland för. Betyder det urladdning för ”De röda djävlarna”? Vi är inte alls så säkra på den saken…

Pånyttfödda Manchester United har på allvar satt tonen och påbörjat jakten på platserna ovanför i tabellen. Glappet till femman Tottenham är endast på tre pinnar och ytterligare en till fyran Arsenal, som med det står med ena foten i kvalet ut mot Champions League.

Frågan är; räknades José Mourinhos mannar ut för tidigt?

Precis liksom United, har Sunderland fått upp farten; levererat såväl bättre resultat som prestationer under vintern och har 4-0-3 i resultatraden, vilket inneburit ett lyft upp från jumbo- till tredjejumboplatsen. Säker mark är nära kort räckhåll, med en pinne som skiljer dem därifrån.

Adnan Januzaj kan inte medverka för Sunderland, då han är utlånad från just Manchester United. En hel del skadeproblem också, men inte mycket nytt på tapeten. Henrikh Mkhitaryan och Eric Bailly ser ut att komma tillbaka för hemmalaget – två stora, stora plus.

Underspelet måste spelas

Manchester Uniteds framfart till trots, här borde Sunderland kunna streta emot på ett mer än acceptabelt vis.

Plushandikapp eller underspel? Bara att plocka ut det som känns bäst – undertecknad får bäst feeling för det senare nämnda.

Zlatan Ibrahimovic i storform och Henrikh Mkhitaryan tillbaka – två offensivt fantastiska spelare. Men det är snarare helheten som klickat ihop och defensivt har man varit stabila, mycket tack vare ett tryggt bollinnehav i matcherna.

Sunderland kommer från en stabil insats när Watford värjdes undan med 1-0 och har annars, när nivån på motståndet höjts, hållit ihop det bra. Utmärkta exempel när man förlorade med 0-1 över Chelsea nästan två veckor sedan och 0-2-torsken mot Liverpool i slutet av november. Solida försvarsprestationer, men inte så mycket till hot framåt.

Ett stort bollinnehav för United kan vi räkna med, men det här kan bli en tillknäppt historia…

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till 1,83 x insatsen hos Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus!).

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, måndag 26/12
TV:  tv3sport logo viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: