Speltips, Manchester United – Swansea 2/1: God skrällchans

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2016

Det råder totalt kaos i Manchester United och när man får besök av ett pånyttfött Swansea ser vi skrällchansen som relativt stor.

Louis van Gaal sitter så löst på sin tränarpost som man bara kan. Med närmast hela kroppen vid sidan av stolen, är det långtifrån en högoddsare att han får foten inom kort – hans förtroende är helt enkelt borta.

Från att ha varit med i toppstriden, har United sjunkit till sjätteplatsen efter åtta raka matcher utan vinst, serie- och Europaspel inkluderat, och fyra förluster på de fem senaste. Total katastrof i storklubben.

Swansea har haft ett ännu värre 2015 än sina motståndare här; håller på och fajtas runt strecket – har just nu två pinnar ner till det röda tabellområdet, och då är det ändå ett på pappret hyfsat starkt Swansea, PL-mått mätt.

Man har dock börjat hitta rätt under tränaren Alan Curtis, som tillträdde i december, och med honom vid rodret är facit 1-3-1. Förlusten kom mot Manchester City, och då släpptes 1-2-baljan in på stopptid, och därefter är nollan hållen i tre raka.

Handikappspelet lockar

Trots hur formkurvorna pekar, har oddssättarna ställt ut Manchester United som stora favoriter på Old Trafford. Visst ska de inneha favoritskapet, men med åtta vinstfria matcher uppradade, mot en pånyttfödd motståndare, är 1,57 x insatsen allt annat än rättvisande för den raka ettan.

Som United uppträtt på sistone; problemen i truppen och den usla formen – då räcker man inte till för att fajtas om Europabiljetterna. Har inte heller sett speciellt stora tendenser till att det ska vända heller, även om man spelade oavgjort, mållöst, hemma mot Chelsea senast.

Det stora problemet United haft är målskyttet och i avsaknaden av matchhjältar kan det bli svårt att få in bollen mot ett Swansea som nu hållit nollan i 370 minuter – senast borta mot tabellfemman Crystal Palace. Tycker man sett oerhört bra ut under sin nya tränare och det finns stor potential att studsa en bra bit uppåt i tabellen.

Och på skadefronten är beskeden positiva för Swansea – flera pjäser kommer tillbaka in i truppen – medan Manchester United saknar bland annat Antonio Valencia, Luke Shaw, Marcos Rojo och eventuellt Jesse Lingard.

Swansea +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – betalar oförskämt fina 1,95x hos Bet365 och det spelas.

Speltips:

Speltips: Swansea +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 2/1
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 1,57 williamhill logo
Oavgjort 4,05 mybet logo
Swansea 7,75 unibet logo
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,70 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: