Speltips, Manchester United – Tottenham 11/12: 1X2-idé från stormötet

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2016

Storklubbarna Manchester United och Tottenham kommer mäta musklerna på Old Trafford när Premier League-veckan ska summeras. Vi litar inte alls på José Mourinhos mannar och investerar i ett annat 1X2-tecken.

Matcherna mellan de stora jättarna i Premier League är alltid speciella och även om Manchester United och Tottenham inte haft någon större rivalitet historiskt, är det ändå lite mer än en vanlig serielunksfajt.

Topp fem i serien håller på att dra ifrån resten av tabellen – och det här blir nästan lite av sista chansen för sexan Manchester United att haka på i kampen om Champions League-biljetterna.

Upp till just Tottenham, femma, har United hela sex pinnar. Det är ett lite svårbedömt ”Spurs” som kommer på besök till Old Trafford. Acceptabla hemmaresultat för dem den senaste tiden, men den senaste bortavinsten kom i slutet av september. Sju matcher däremellan.

Chris Smalling och Luke Shaw missar matchen för United medan Tottenham saknar Erik Lamela och Vincent Janssen.

Osar kryss

I favoritposition, mot en motståndare av Tottenhams kaliber, litar jag inte alls på Manchester United.

José Mourinhos mannar överskattas ofta, värderas som en titelaspirant – men det har vi fått svart på vitt att de inte är. Håller absolut för att slåss om Europabiljetterna, däremot inte titeln.

Så fort United ställs mot lite bättre motstånd, får de det svårt. Man förlorar dock sällan, utan kryssat osunt ofta – precis som Tottenham. Sex tillfällen vardera i årets Premier League, och då är bara 14 matcher spelade.

Bra form i ”Spurs” också. Vunnit två raka, med 5-0 över Swansea och 3-1 över CSKA Moskva, båda på hemmaplan, men drar alltså sällan det längsta strået på resande fot.

Tottenham kan vi anta backar hemåt och till största del satsa på omställningsspelet. Ska ses med alla möjligheter att kunna neutralisera Manchester united, men saknar vinnarmentaliteten på resande fot. Vad landar det i?

0-0/1-1?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,45 x insatsen hos Betsson, som ni får 1 000 + 200 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 15:15, söndag 11/12
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: