Speltips, Manchester United – West Ham 27/11: Det här kan bli underhållande

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2016

Vi riktar strålkastarljuset på Old Trafford och matchen mellan Manchester United och West Ham, som vi tror kan bli en underhållande historia. Målpartaj?

Manchester United kommer snabbt upp på tal när det diskuteras besvikelser i årets Premier League, men då är det lätt att glömma bort just West Ham.

Förra årets sensation West Ham har höjdes upp som en kandidat för striden om Europabiljetterna, som en av de mest intressanta klubbarna i landet. Nu, 12 matcher in i serien, är det hoppet mer eller mindre släckt. Fokus är snarare på att överleva – det borde inte vara något bekymmer – när så ynka pinnen skiljer ner till det helröda tabellområdet.

Men för den delen ska Uniteds fiasko, hittills, inte förminskas. De var nästfavoriter till att kamma hem hela kalaset, men det är rätt uppenbart att bygget är långtifrån slagkraftigt nog att utmana om titeln. ”De röda djävlarna” är nu sexa i tabellen, med ett resultatfacit på 5-4-3.

Målpolletter – in!

När Manchester United når upp i nivå är de vassa och nu verkar flera av de offensiva pjäserna ha hittat formen.

Wayne Rooney ser allert ut, tidigare bortglömda Henrikh Mkhitaryan var fantastisk i sin comeback senast och Zlatan Ibrahimovic verkar ha kommit rätt till. Tror man, precis som i 4-0-vinsten över Feyenoord i Europa League senast, kommer spela framåtlutat; skölja fram i anfallsvåg efter anfallsvåg.

Med ett West Ham som vägt lätt i de större matcherna, i synnerhet på bortaplan, så blir målen nära till hands. Bra prestation senast i derbyt mot Tottenham, men 2-1-ledningen tappades till 2-3 i de absoluta slutminuterna – något som känns rätt synonymt med årets West Ham; man får inte till det.

Det är framförallt defensivt som West Ham svikit, men framåt förmår de oftast att hitta nätet. Fyra av sex bortamatcher har innehållit minst tre mål och tre av dem minst fyra.

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre – spelas till acceptabla 1,95 x insatsen hos Bet365. Om du saknar ett konto hos dem, får du 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 27/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: