Speltips, Manchester United – West Ham 30/11: Givet val av spelobjekt

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2016

1-1 i Premier League i helgen – nu möter Manchester United och West Ham varandra på nytt, dock i Ligacupen. Old Trafford är platsen och därifrån slussar vi in polletterna på ett målspel värt 1,91 x insatsen.

Helgens match, även den på Old Trafford, blev en nagelbitare in i det sista. Redan efter två minuter hade West Ham, som var presenterade som klara underdogs, skickat in 1-0 – men redan 20 minuter senare kvitterade Zlatan Ibrahimovic till vad som blev slutresultatet, trots en uppsjö av chanser.

Det ska nämnas att ”De röda djävlarna” var den bättre parten i matchen, men att West Ham å andra sidan var långtifrån ofarliga när ytorna öppnades upp.

Vi är framme vid kvartsfinalen här i cupen och de sämsta klubbarna har försvunnit ur ekvationen. Innan tisdagens kvällsmatcher är det sex Premier League-lag kvar och två från Championship.

Gästerna underskattas

Att West Ham är bättre än vad de visat är tveklöst; det finns fantastisk klass i truppen och det känns som att de kommer närmare den standard de håller. 1-1 mot just United senast och dessförinnan nära tre pinnar i derbyt mot Tottenham, men 2-1 tappades till 2-3 i de absoluta slutminuterna på White Hart Lane. På gång!

Och cupen, den kan vara lite av räddningen den här säsongen. Räknar med att de är fullt motiverade att ta ännu ett kliv närmare en titel. Prestationen och bara det faktum att Chelsea värjdes undan i den senaste rundan visar på att man tar det hela på allvar.

Men att de ska hålla nollan – borta mot Manchester United? Det ska det mycket till för. ”De röda djävlarna” väntas presentera en stark startelva; eventuellt lite rotation, men om spelare som Wayne Rooney och Henrikh Mkhitaryan kommer in stärks snarare offensiven. Lite mer framåtlutat.

Tror helt enkelt på en öppen match, precis som senast. Gästerna är dessutom underskattade och därför är det finare värde på BLGM-spelet kontra de vanliga överspelen på målmarknaden.

BLGM – ja spelas till 1,91 x insatsen hos Bet365, som dessutom streamar matchen för deras kunder. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 30/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: