Speltips Manchester United – West Ham 9/2: FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 9 februari 2021

Manchester United kan förmodligen ge upp ligatiteln och siktar nu på FA-cupen som säsongens stora seger. Nu väntar West Ham.

Manchester United - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Vårkanten i den engelska fotbollen innebär ett intensivt matchande på flera fronter och efter att Ligacupen i princip är färdigspelad gäller det fullt fokus på FA-cupen, som egentligen är den inhemska cupturnering som har mest kött så att säga.

Det här är den cupturnering i England som man vill vinna, och med tanke på att turneringen i sig har anor 150 år tillbaka i tiden kan man förstå att det är någonting speciellt att vinna finalen på Wembley.

Två av kandidaterna när vi nu går in i den femte omgången är utan tvekan Manchester United och West Ham United, två lag som på lite olika sätt ar imponerat under inledningen på säsongen i Premier League.

Manchester United har rest sig efter en fjolårssäsong med stora frågetecken, och sett till poängskörd och tabellplacering sitter man nu i en trevlig position.

West Ham United har haft sin bästa inledning på en säsong i Premier League någonsin och går nu stenhårt för att ta en Europaplats.

David Moyes kan vila Michail Antonio

Om man ser till skador inför matchen är det uppenbart att det är ett större problem för Manchester United, som får klara sig utan Paul Pogba och troligen även Eric Bailly inför den här matchen.

Det återstår att se hur laget formeras, men jag tror inte heller at tman tar någon risk med en sådan som Edinson Cavani. Förutsatt att det finns en osäkerhet kring honom. Om han är helt fit kommer han såklart att kunna spela..

I helgen spelar Manchester United mot ett ganska enkelt lag i West Bromwich, och det gör eventuellt att man inte känner samma behov av att rotera.

I bortalaget kan stjärnan Michail Antonio vilas för att han inte ska belastas för hårt, och dessutom kan inte Jesse Lingard spela då han är utlånad från Manchester United.

Under 3,5 mål spelas till 1,60 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,60
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, tisdag 9 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  Streama Manchester United – West Ham

Jämför odds: