Speltips Manchester United – Wolverhampton 13/5: Flåsade i nacken

Martin Efvergren Publicerat: 13 maj 2023

Manchester United tar emot Wolverhampton Wanderers i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 13 maj 2023 med avspark kl 16:00 på Old Trafford.

Manchester United – Wolverhampton

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Manchester United har länge haft greppet om en Champions League-plats till nästa säsong, men två raka förluster gör att man hotas underifrån. Efter 34 spelade ligamatcher står Man United på 63 poäng, vilket ger en fjärde plats i tabellen inför helgens omgång. Ett formstarkt Liverpool är nu endast en poäng efter, men med en match mer spelad.

Manchester United dras med skadeproblem i backlinjen och i Martinez och Varanes frånvaro har frånvaro har Lindelöf och Shaw bildat mittlås och så lät det bli ett tag till. Det ska dock sägas att de båda har gjort det bra.

Istället är det snarare i det offensiva som man har brustit. Förra helgen gick man mållösa för andra matchen i rad då man föll med 1-0 borta mot West Ham. Med samma siffror förlorade man i bortamötet mot Brighton i omgången dessförinnan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnål historik

Den här säsongen har Wolverhampton Wanderers inte lyckats hitta den jämnhet i prestationerna som tidigare varit deras styrka. Länge låg man illa till i bottenskiktet av tabellen, men förra helgen kunde man säkra ett nytt kontrakt.

Wolves resultat har också varit blandade om vi ser till de senaste matcherna. I de fem senaste har man vunnit och förlorat varannan match. I lördags kunde man studsa tillbaka efter att ha blivit överkörda med 6-0 borta mot Brighton. Man fick då en drömstart sedan Toti gjort 1-0 redan i den nionde minuten mot ett formstarkt Aston Villa. Den ledningen kunde man sedan försvara genom hela matchen.

Manchester United och Wolverhampton möttes senast på nyårsafton på Molineaux och då gick de förstnämnda segrande med 1-0. Därmed har de tre senaste mötena mellan de här lagen slutat just 1-0 där United vunnit två och Wolves en av matcherna.

Man United har nu klart mest att spela för och bidrar säkert till deras klara favoritskap. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.42 gånger insatsen.

Erik ten Hags manskap har dock inte kommit upp i sin normala kapacitet i de senaste matcherna och nu lär de känna av att Liverpool flåsar dem i nacken. Det gör att jag inte tar ettan för given i den här matchen.

Det brukar bli målsnåla matcher när de här lagen möts och Man United har gått mållösa från sina två senaste. Med tanke på det tycker jag spelvärdet på ett underspel är mycket bra. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.81 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.81
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00, lördag 13 maj
TV: 
Stream:  viaplay logo