Speltips, Middlesbrough – Chelsea 20/11: Tillknäppt match att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 19 november 2016

Försvarsstarkt möter försvarsstarkt i Middlesbrough och Chelsea. Riverside Stadium är platsen och skickar in polletterna på ett finfint målobjekt.

Middlesbrough har snackats upp som en av de bästa nykomlingarna i Premier League på flera säsonger, men öppnade spelåret knackigt och det var inte precis fören innan uppehållet som klassen visades upp på allvar. De tre avslutande fajterna landade i två bortakryss, mot titelkandidaterna Manchester City och Arsenal samt en hemmavinst över AFC Bournemouth.

Kan de, ”Boro”, hålla nivån uppe nu?

Chelsea öppnade lite trevande, precis liksom motståndet här, och därefter bara växt med tiden. Efter 0-3-smällen mot lokalrivalen Arsenal, har fem raka vinster plockats – och då har man mött bland andra Manchester United, Leicester och Everton. Målskillnaden i dessa? 16-0!

Denna vinststreak innebär att Chelsea studsade upp till andraplatsen – efter lördagens fajter är man trea – och vid händelse av en trea här kliver man upp i topp. Det borde dock bli lättare sagt än gjort då Middlesbrough visats svåra att handskas med…

George Friend är ett osäkert kort för ”Boro” medan Chelsea fått klartecken såväl för Eden Hazard som Diego Costa.

Två disciplinerade lag

Som nämnt; försvarsstarkt mot försvarsstarkt.

”Boro” lever mycket på deras defensiv och är som helhet stabila. Bara ett insläppt mål på de tre senaste matcherna och det kom mot Manchester City. Håller ihop det, medan det sprudlar knappast framåt.

Och här ska väl värden mer eller mindre bara ställa upp muren?

Gästande Chelsea har alltså inte släppt in mål på fem raka matcher, styr och ställer – släpper till oerhört lite. Levererar enormt framåt, men där kan man inte räkna med så bra utdelning som man haft. Möter ett disciplinerat och solitt motstånd nu och det kan säkert ta lite tid innan nycklarna hittas.

Tillknäppt, chans- och målsnålt?

BLGM – nej spelas till 1,85 x insatsen hos Mybet. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: BLGM – nej
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 20/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: