Speltips, Middlesbrough – Hull City 18/3: Fint målvärde på Riverside Stadium

Spelbloggare Publicerat: 17 mars 2016

Oddssättarna underskattar målmöjligheterna enormt när det vankas toppfajt mellan Middlesbrough och Hull City i Championship under fredagen. Vi hoppar in på en av de utsatta mållinorna.

Trean mot fyran, med en pinne som skiljer dem åt. Trots veckor av sämre resultat, är båda parter mer eller mindre klara för minst playoffrundorna mot Premier League – och eftersom de har en match mindre spelad än samtliga konkurrenter runtom i tabellen, skulle vinnaren i den här fajten kliva upp på andraplatsen, vilken leder direkt upp i seriesystemet. Även kryss räcker för ”Boro”.

Men såväl ”Boro” som Hull har problem med formen. De förstnämnda har förlorat två matcher efter varandra – mot tredjejumbon Rotherham och nästjumbon Charlton – och stått som mållösa i båda dessa. Hull å andra sidan, de har fem vinstfria matcher uppradade, varav en i FA-cupen; tre kryss och två torskar.

Positiva skadebesked för båda sidorna – flera spelare som varit skadade sedan en tid tillbaka är med i diskussionen om platser i respektive trupp.

Låg mållina

En hel del faktorer som talar för att det här kan komma att bli en målsnål tillställning på Riverside Stadium – framförallt värdens offensiva bekymmer – men oddssättarna har dragit alltför drastiska slutsatser av de senaste veckornas matcher och resultat.

Den här typen av toppfajter tenderar ofta att bli lite svängigare kontra när en stark sida tar emot en klart sämre sådan.

Vi kan räkna med att Middlesbrough vill kliva ut och sätta tonen från start – det här är en utmärkt möjlighet att stärka deras ställning i striden om PL-biljetterna. Och för all del, det finns mer offensivt krut hos båda parter än vad som visats på sistone.

Två baljor ska vi väl ändå få se på Riverside Stadium? 1,5-mållinan har dessutom passerats i tio av de 12 senaste inbördes mötena och det är bekväm statistik att ha på sin sida när oddsen för överspelen är så pass saftiga.

1-1/2-1? Över 1,5 mål spelas hur som helst till 1,65 x fläsket hos uppstickaren Mybet. Saknar du ett konto hos dem? Då kan vi med glädje erbjuda er en unik välkomstbonus på 1 000 kr istället för deras ordinarie på halva summan.

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 18/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Middlesbrough 2.55 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Hull City 3,25 bwin logo
Över 1,5 mål 1,65 mybet logo
Under 1,5 mål 2,48 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: