Speltips, Middlesbrough – Wolverhampton 4/3: Halvtidsspel uppdukat

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2016

Med varsitt trendbrott senast – ena positivt och andra tvärtom – bjuder Middlesbrough och Wolverhampton upp till kamp på Riverside Stadium, varifrån ett halvtidsspel testas.

När formen väl verkade hittad, då föll ”Boro” på nytt. De två tvåmålsvinsterna över Cardiff samt Fulham, följdes upp av ett snöpligt nederlag borta mot Blackburn Rovers, som huserar en bit ner på den undre tabellhalvan. Reduceringsbaljan kom på den första stopptidsminuten, så speciellt nära var det inte heller. Tvärusel prestation.

Glädjande besked lämnades däremot på Molineux Stadium, där Wolverhampton bröt en vinstfri trend på hela sju matcher – och det var mot starka Derby County, som precis liksom Middlesbrough slåss om en biljett till Premier League. 2-1 skrevs resultatet efter att George Saville prickade in sin andra balja för både matchen och säsongen i den 86:e minuten.

För värden är mittfältaren Grant Leadbitter ett osäkert kort. Svårt att sia hur nära spel han är. Gästernas James Henry, även han mittfältare, ser ut att vara redo att spela efter en tids skadefrånvaro.

Spelet suttit i 6/9 senaste

”Wolves” kommer hit med positiva minnen från senast och möter ett ”Boro” som hade det förbannat svårt att komma rätt till mot Blackburn. Trots att Wolverhamptonspelarnas självförtroende kan ha fått en rejäl boost, är det såklart så att de kommer till Riverside Stadium för att bevaka det resultatet de har från avspark, 0-0.

Borde finnas en stor möjlighet för dem att hålla det här tätt, i alla fall en bit in i matchen. Middlesbrough sprudlar inte direkt och undertecknad räknar med att Wolverhampton ändå ställer upp försvarsbussen.

Faktum är att sex av ”Boros” nio senaste matcher varit mållösa i halvtid och två av ”Wolves” fem senaste likaså. Rätt bekväm statistik att ha på sin sida.

0-0 i halvtid spelas till 2,75 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Halvtidsresultat: 0-0
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 5/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Middlesbrough 1,65 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 4,00 unibet logo
Wolverhampton 6,50 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,67 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: