Speltips Miedz Legnica – Mielec 2/6: Polsk toppfotboll

Simon Pålsson Publicerat: 2 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är två topplag i form av Miedz Legnica och Mielec som gör upp i den polska ligan tisdagen den 2 juni 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se Bundesliga kostnadsfritt hos ComeOnoch få 300% extra på din första insättning i välkomstbonus. Regler & villkor tillämpas.

Med hela tolv omgångar kvar att spela av den här säsongen ska det mycket till för att man ska hinna med den polska ligan innan sommaren är slut. Det blir med andra ord ett synnerligen intensivt spelschema som väntar för många lag.

Det är alltid svårt – för att inte säga omöjligt – att sia för mycket om vilka lag som kommer att gynnas eller missgynnas av rådande förutsättningar. Men låt oss konstatera att det åtminstone inte är en fördel för bottenlagen som har tunnare trupper.

Två lag som har haft ganska starka säsonger är Miedz Legnica och Mielec, där det sistnämnda laget just nu ligger trea och har en reell chans att sluta i topp av tabellen. Men det som väntar under denna specialsäsong i Polen är en grundserie innan det sedan är dags för playoff för lagen 3-6.

Märk väl att Miedz Legnica och Mielec alltså båda gör upp i den polska andraligan, och att man nu gör sitt yttersta för att ta sig upp till Ekstraklasa. Det är alltså inte lika viktigt att vinna den här tabellen, utan om man slutar tvåa går man också upp direkt.

Cupdebacle för båda lagen

Miedz Legnica öppnade upp omstartsfotbollen med att spela hemma mot topplaget Legia Warszawa tidigare i veckan, då i en kvartsfinal av den polska cupen. Men trots att man gör en bra match blev det förlust med 1-2. Det får man säga är en imponerande merit.

Mielec å sin sida spelade hemma mot ett annat topplag, i form av Lech Poznan. Precis som för Miedz Legnica blev det alltså respass. Det skadar förmodligen inte nu när man ska fokusera helt på att avsluta säsongen starkt.

I höstas vann Mielec med 1-0 hemma mot Miedz Legnica, men nu har vi en känsla av att det blir en mer uppluckrad match.

Över 2,5 mål spelas till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20.40, tisdag 2/6
TV: 
Stream: