Speltips, Milan – Inter 20/11: Fel favorit i derbyt

Spelbloggare Publicerat: 19 november 2016

En italiensk klassiker lurar runt hörnet. Milan och Inter drabbar samman på San Siro, en arena de delar, och då blir vi lite förvånade över hur fina odds som dukas ut åt det ena hållet.

Hat, rivalitet – men också ett stort fotbollspartaj. Det kan vi iskallt räkna med denna söndagskväll. Derbyt mellan Milan och Inter är ett självklart TV-val och matchen ses bäst i fantastiskt kvalitet på Viasat Ultra HD eller Viasat Sport Premium.

För Inter finns det mycket mer att önska. Deras starka position i den italienska klubbfotbollen har till stor del tappats och nu är man inte bättre placerade än nia i den haltande tabellen med så lite som 17 inspelade pinnar på 12 matcher.

Annorlunda situation för Milan, som ser starkare ut än på flera säsonger. Innehar just nu tredjeplatsen och radade upp fem vinster på de sex sista matcherna före tvåveckorsuppehållet som varit.

Andrea Bertolacci, Riccardo Montolivo, Davide Calabria och Alessio Romagnoli är alla skadade för Milans räkning. Inter saknar i deras tur Andrea Ranocchia, avstängd, Christian Ansaldi och Rodrigo Palacio, skadade.

Fel favorit

Värt att minnas innan spel på matchen är just att båda parter spelar deras hemmamatcher på San Siro. Glöm därför hemma-/bortafaktorn! Men att Milan ska vara underdogs i den här fajten? Inte en chans.

Först och främst är Milan den bättre parten, tycker inte det finns mycket att diskutera om den saken. Har en solid grund och spets i flera spelare, kanske framförallt Carlos Bacca. Fått ihop det bra, vilket den tredjeplats som innehas indikerar starkt på.

Vid upprepande tillfällen de två senaste spelåren har undertecknad höjt varningens finger för att Inter ofta överskattas av oddssättare och marknad. Även Milan har packats in i den kategorin, men nu har de ju sett oerhört vassa ut.

Betydelsen av formfaktorn minskar förstås efter ett uppehåll, men det faktum att Milan bara förlorade en av de nio sista matcherna före uppehållet är stärkande fakta. Inter? De har istället förlorat tre av de fem senaste.

Form och kvalitet talar för Milan – varför är då Inter favoriter?

Milan +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 2,02 x insatsen hos Bethard (1 000 kronor i välkomstbonus). Värde hittas åtminstone 20 punkter neråt, så här är det bara att slussa in polletterna.

Speltips:

Speltips: Milan +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 20/11
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: