Speltips, Milan – Juventus 9/4: Kalasvärde uppdukat

Spelbloggare Publicerat: 9 april 2016

Dominanterna tillika serieledande Juventus ställs mot ett Milan ur form på San Siro och då dukar oddssättarna ut förvånansvärt fina siffror på spelobjekten till bortalagets favör.

Maj månads Coppa Italia-finalister möter varandra redan nu, fast i seriespelet – en match som är lite mindre upphajpad än den kommande. Och det av förståeliga orsaker.

Framförallt är det en titel som ska fördelas efter 90 minuter. I seriespelet står Juventus, föga förvånande, uppe på toppen av kullen, med sex pinnar ner till jagande Napoli. Klasskillnaden kombinerat med det rådande försprånget bäddar för en enkelt plockad scudetto. Inte ska de fyra årens senaste vinnare misslyckas nu?

Milan lever fortfarande till stor del på deras klubbnamn och stolta historia. De står parkerade som sexa och avståndet upp till Europa League-platserna är på sex poäng. Tapp här och det är med all sannolikhet kört.

Klasskillnad råder

Köper inte hur oddssättarna resonerar här.

Finns inte en chans att oddsen ska vara så här jämnt fördelade på 1×2-marknaden. Klasskillnaden är trots allt stor och när Juventus är ute ur Europaspelen, finns det ingenting som kan bromsa deras jakt på guldet.

Sedan är dessutom Milan helt ur form. Efter 5-0-krossen av Alessandria i cupen i början av förra månaden, har fyra vinstfria fajter radats upp; två kryss och två förluster trots relativt enkelt motstånd, Serie A-mått mätt.

Juventus har vunnit 20 av de 21 senaste seriematcherna, övrig slutade oavgjort; verkar omöjliga att få stopp på. Oavsett om prestationerna inte alltid är de bästa, brukar de hitta luckorna för att bli åtminstone ett nummer större än motståndarna. Såväl kontrings- som det bollförande spelet hanteras väl.

De sex senaste inbördes mötena har alla slutat i vinster för Juventus. Blir den streaken förlängd? Mycket möjligt. Den raka tvåan spelas till finfina 2,15x hos vår favoritbookie, William Hill. Som ny kund får man 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak tvåa
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 9/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: