Speltips, Milan – Lazio 20/3: De förlorar ”kortfajten”

Spelbloggare Publicerat: 20 mars 2016

Två storklubbar och stora besvikelser i Milan och Lazio drabbar samman på San Siro när fotbollsveckan ska summeras. Polletterna investeras i ett kortspel till 1,87 x fläsket hos klassiska Bwin.

Alltid en utsatt position att vara en storklubb, för oavsett hur truppen ser ut förväntas de prestera och utmana i toppen. Exakt så har det varit för Milan, vilka i min bok har deras starkaste manskap än på en bra tid tillbaka, de senaste åren. För tillfället står de på 48 inspelade pinnar på 29 matcher – sex upp till femteplatsen, som siktet är inställt på.

Ännu värre för Lazio. Förra årets trea är en kolossal besvikelse; är inte bättre placerade än på åttondeplatsen och hoppet om att plocka en av de åtråvärda Europabiljetterna är dött sedan veckor tillbaka. Dessutom åkte man ur Europa League-slutspelet mot ett, på pappret, sämre Sparta Prag häromdagen. Tär på moralen.

Statistiken på vår sida

Finner starkt intresse för att spelobjekt på kortmarknaden – vilket av lagen som drabbas av flest ostskivor. Röda kort därmed borträknade.

Efter 0-3-torsken mot Sparta Prag, uttåget ur Europa League, innebar att Lazios enda titelchans, möjligheten att delvis rädda säsongen, försvunnit. Såklart extremt bitter eftersmak nu – skulle inte bli förvånad om irritationen kan glimta fram här.

Dessutom spelar Lazio redan rätt aggressiv fotboll; snittar 2,4 ostskivor framåt per bortamatch mot motståndarnas 2,0. Hemmastatistiken för Milan är 2,0-2,8. Så statistiken talar hur som helst för att Laziospelarna är de som får ställas till svar av domaren vid flest tillfällen.

I fjolårets båda identiska möten, ena i cupen och andra i serien, drabbades just Lazio av flest kort.

1,87x får vi från Bwin att Lazio ska ”förlora” kortmatchen, vilket kan jämföras med de 1,70x William Hill sticker upp med. Vi investerar!

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Lazio
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 20/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Milan 2,00 williamhill logo
Oavgjort 3,40 unibet logo
Lazio 4,40 mybet logo
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,69 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: