Speltips, Milan – Napoli 21/1: Skevt satta odds

Spelbloggare Publicerat: 20 januari 2017

Lördagen avslutas med en fantastisk match från Italien och Serie A. Femman Milan mot trean Napoli – i en match vi menar är helt öppen och ena sidan blivit oförtjänt stora favoriter i. Skrällbud?

Det handlar om kampen om CL-biljetterna i första hand, men också en del rivalitet. Två storklubbar som ryker ihop – visst är det som upplagt för ett partaj?

Milan är alltså placerade på femteplatsen i serien och har en match mindre spelad än de flesta konkurrenter runtom, däribland Napoli, och skulle den här matchen vinnas landar man på samma antal pinnar som Lazio och endast en bakom trean Napoli.

Det är just 1-3-platserna som är oerhört eftertraktade. De två förstnämnda slussas vidare direkt till kommande CL-upplaga medan den tredje får kvala. Förutom mycket prestige, alltså ödespoäng i potten.

Milan stärks av hemmaplan

Det är formstarkt mot formstarkt. Två parter med stora kvalitéer, som både är och ska vara uppe i toppen av Serie A.

På spelfronten ställer vi oss lite fundersamma till de nedplitade oddsen, 1X2-marknaden står i – 4,00-3,60-2,10. Då är det ändå två konkurrenter som slåss om Europaplatserna, som det är tätt emellan.

Visst ska Napoli ses som den snäppet bättre parten, men speciellt stor fördel ska de däremot inte ses med här – de spelar trots allt på bortaplan och där är de inte alls speciellt dominanta. En hel del tajta matcher, liksom poängtapp.

Desto bättre besked från Milan, som dels bara förlorat en av de 11 senaste matcherna och på hemmaplan är de obesegrade i nio raka. Bland andra Lazio och Juventus har värjts undan under den perioden.

Klart minus för Milan med Manuel Locatelli och Alessio Romagnoli avstängda, men även Napoli lider av en del avbräck; Milik skadad och Koulibaly, Ghoulam samt El Kaddouri borta i Afrikanska mästerskapen.

Dubbelchansen 1X spelas till 1,83 x polletterna hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen 1X
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 21/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: