Speltips, Milan – Napoli 4/10: God målpotential på San Siro

Spelbloggare Publicerat: 4 oktober 2015

Det handlar om att få kontakt med toppen – Milan och Napoli möts på San Siro i vad som borde kunna bli en underhållande och målrik batalj.

Tia respektive elva, men det är inte så illa som det kanske kan verka. Både Milan och Napoli kommer vara uppe och fajtas i toppen, om Europabiljetterna eller till och med scudetton. De tillhör bland de bästa i Serie A och under perioder har de också visat prov på det.

Ska nämnas att Milan haft ett mardrömsschema (nåja) – förlusterna har kommit borta mot Fiorentina, Genoa och Inter. Inte bara svårt motstånd, utan också fyra bortamatcher och bara två hemma. Derbyt på San Siro, förvisso, men alltjämt.

Premiärförlust och därefter två vinster och tre oavgjorda. Napoli kan absolut bättre, men nu är känslan att man hittat – formen. 5-0 hemma mot Lazio, 2-1 mot Juventus och 2-1-vinsten borta över polska Legia Warszawa är resultat – och för all del prestationer – som är kvitton på det. Nu står man på sju förlustfria matcher i följd.

Mittbacken out

Som så ofta när Napoli är ena halvan av en match är de diverse överspelen av stort intresse. Tycker oddssättarna bjuder på rätt stora värdemarginaler här och det måste vi såklart utnyttja. Fokus – klassiska 2,5-målslinan.

Milan är starkare än i fjol och det är inte minst offensiven som är slagkraftigare. Sommarens nyförvärv Carlos Bacca har redan satt en bra nivå – skickat in tre baljor på sex seriematcher – men det finns mer att hämta av honom och här kommer han utan tvekan få sina möjligheter. En öppen matchbild är att vänta.

På hemmaplan har Milan spelat med ett fantastiskt tempo; de två matcherna har bjudit på fem respektive tre mål, dessa mot Empoli och Palermo. Ser inte varför de skulle släppa på ett vinnande koncept – och med stora ytor är Napolis anfallsspel extremt vasst. De har fått fart på offensiven – seriens bästa? – och sex av deras åtta matcher detta spelår har klivit över 2,5 mål.

Dessutom – Milans mittback Alessio Romagnilo är out med en avstängning. Ökar på de redan goda möjligheterna för mål.

1,85 x insatsen för över 2,5 mål köper jag utan att blinka.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 4/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Milan 3,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,45 titanbet logo
Napoli 2,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,85 mybet logo
Under 2,5 mål 2,05 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: