Speltips, Milan – Sampdoria 28/11: Vilken trend bryts?

Spelbloggare Publicerat: 28 november 2015

Två besvikelser. Det är vad vi har att handskas med i Serie A:s enda kvällsmatch under lördagen – Milan mot Sampdoria.

I glappet mellan toppen och mitten – det är där som både Milan och Sampdoria väntas landa. Finns utan tvekan styrka att fajtas om Europabiljetterna, men då är det på tiden att vända de nedåtpekande formkurvorna.

Sjundeplacerade Milan hade efter en period av upprepade treor kopplat kontakt med den absoluta toppen, men nu tappat det hela. I de två senaste matcherna mot – Atalanta och Juventus – är man nollade och den förstnämnda slutade med kryss, andra med förlust. Den offensiva kreativiteten har skymtat med sin frånvaro.

Ännu värre är situationen för Sampdoria. Två kryss mot halvdant motstånd banade upp för två förluster – nu senast med 0-1 mot Udinese – och precis som Milan har nätet inte hittats på 180 minuters fotboll. De usla resultaten har placerat Sampdoria på den undre tabellhalvan, tolfteplatsen. Avståndet mellan dessa två är på fyra pinnar.

0-2-4 på bortaplan

Truppbekymmer för Sampdoria. Flera defensiva pjäser är out, vissa av större betydelse än andra. Ytterbacken Ervin Zukanovic är senast ut ur leken efter sitt röda kort mot Udinese. Milan har dock sina problem de också med bland annat sin förstakeeper och spetsen Mario Balotelli skadade.

På San Siro är Milan oftast solida; man hade bra hemmastatistik i fjol och så även nu med fyra vinster, ett kryss och en torsk. Sampdoria har stora problem på resande fot; kryssat två och förlorat fyra matcher.

Både Milan och Sampdoria har varit helt uddlösa på sistone, men känslan är att Milan ha en bra chans till ett trendbrott mot en form- och bortasvag motståndare. Även om huvudstadsklubben haft svårt att hitta rätt i offensiven, kan man inte påstå att deras prestation mot Juventus var helt värdelös.

God känsla för värden och de spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till 2,10x hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Milan -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 28/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Milan 1,60 williamhill logo
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Sampdoria 7,35 unibet logo
Över 2,5 mål 1,94 redbet logo
Under 2,5 mål 1,91 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: