Speltips Milan – Torino 26/8: Välorganiserade

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2023

AC Milan tar emot Torino FC i den andra omgången av Serie A. Matchen spelas lördag den 26 augusti 2023 med avspark kl 20:45 på San Siro.

Milan – Torino

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

AC Milan lyckades inte försvara sin ligatitel i Serie A förra säsongen då facit blev en fjärdeplats i ligan samt en semifinal i Champions League. Om det inte var för att man föll mot Inter i den semifinalen så hade det säkerligen varit lättare att se den bedriften som en framgång.

Nu går man in i den här säsongen utan Sandro Tonali och Zlatan Ibrahimovic, men med Chelsea-förvärven Christian Pulisic och Ruben Loiftus-Cheek. De båda tog också plats i startelvan i premiären borta mot Bologna i måndags. Det slog väl ut då man vann en spelmässigt jämn match med 2-0 efter att Pulisic gjort det andra målet redan efter drygt 20 minuters spel. I inledningen av den andra halvleken tog sedan Bologna över kommandot, men Milan kunde hålla nollan matchen igenom.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Ivan Juric gör nu sin tredje säsong som huvudtränare för Torino och han har, i vanlig ordning, lyckats sätta en stabil grund. Förra säsongen landade man in på en slutlig tionde plats i Serie A, vilket får sägas vara varken mer eller mindre än godkänt.

Under sommaren har Torino, med sina mått mätt, spenderat en del pengar och målsättningen är att man ska utmana om en Europa-plats. Bland annat har man värvat Ivan Ilic från Verona och Nikola Vlasic från West Ham. De båda startade i premiären hemma mot Cagliari i måndags. Matchen förblev dock mållös och visade att Torino fortfarande har en del att utveckla vad gäller de offensiva bitarna.

Milan och Torino möttes senast på San Siro i februari och det slutade då med en 1-0-seger för hemmalaget. När de nu möts igen gäller AC Milan som favoriter till omkring 1.66 gånger insatsen.

Milan kommer från en stabil insats i premiären, men det är ett gäng nya spelare utan erfarenhet av Serie A som ska hitta rätt och det kan nog ta lite tid. Nu ställs man mot ett välorganiserat Torino och jag lutar åt att det här, precis som senast de möttes, kommer att bli en relativt jämn och tät tillställning. Mitt spel blir att det görs under 2.5 mål totalt till 1.73 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, lördag 26 augusti 2023
TV: 
Stream:  Cmore