Speltips Milan – Verona 23/9: Studsar tillbaka

Martin Efvergren Publicerat: 23 september 2023

AC Milan tar emot Hellas Verona i den femte omgången av Serie A. Matchen spelas lördag den 23 september 2023 med avspark kl 15:00 på San Siro.

Milan – Verona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AC Milan fick en smakstart på säsongen då man vann sina tre första matcher i Serie A. Förra helgen kom så ett rejält bakslag då man blev överkörda i derbyt mot Inter. Nu gäller det att hitta åter till vinnarspåret då man gästas av Verona.

Det hela såg väldigt lovande inför Milanoderbyt i lördags. Milan hade besegrat Bologna, Torino och Roma och de stora nyförvärven hade visat sin klass direkt. Mot Inter var man dock inte påkopplade från start, hamnade i tidigt underläge och sedan rann det iväg till en förödmjukande 5-1-seger.

I veckans premiäromgång av Champions League kunde man emellertid studsa tillbaka och stå för en solid prestation. Trots att man hade övertaget i hemmamötet mot Newcastle blev det dock inga mål i matchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett solidare Verona

Hellas Verona lyckades, med nöd och näppe, hänga kvar i Serie A förra säsongen. Man slutade på 17:e plats och klarade därmed kontraktet tack vare bättre målskillnad än Spezia.

Till den här säsongen har Marco Baroni tagit över rodret och det har börjat bra. Åtminstone inledde man med två stabila insatser mot Empoli och Roma som båda besegrades med uddamålet. Därefter höll man inte ihop det lika bra då man föll med 3-1 borta mot Sassuolo. I måndags blev det sedan en jämn och tät batalj hemma mot Bologna som slutade mållös.

AC Milan och Hellas Verona möttes senast i början av juni i den näst sista omgången av förra säsongen. Det mötet på San Siro vann hemmalaget med 3-1. När de nu möts igen gäller Milan som favoriter till ett odds omkring 1.40 gånger insatsen.

Milan behöver nu bevisa att kollapsen mot Inter endast var ett tillfälligt olycksfall i arbetet. Då man har visat att man håller en betydligt högre nivå i de övriga matcherna tror jag att man har goda chanser att studsa tillbaka här.

Samtidigt har Verona sett betydligt stabilare ut än förra säsongen och Isak Hiens gäng kommer nog kunna hålla ihop det på ett bra sätt även här. Mitt speltips blir därför att AC Milan vinner samt att det görs under 3.5 mål totalt till 1.97 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan & under 3.5 måll
Odds: 1.97
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, lördag 23 september 2023
TV: 
Stream:  tv4sport logo