Speltips Millwall – Burnley 21/2: Toppmöte

Martin Efvergren Publicerat: 21 februari 2023

Tabellsjuan Millwall tar emot serieledarna Burnley i tisdagens omgång av The Championship. Matchen spelas den 21 februari 2023 med avspark kl 20:45.

Millwall – Burnley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Millwall FC har gjort det bra i Championship så här långt och är efter 31 spelade matcher i allra högsta grad med i kampen om en topplacering. Med en match mindre spelad än lagen ovanför ligger man på sjunde plats med chans att klättra ett par placeringar om man tar poäng mot seriesuveränen Burnley.

Efter att ha förlorat med 1-0 borta mot Coventry i den näst senaste omgången kunde Millwall studsa tillbaka i toppmötet mot tabelltvåan Sheffield United i lördags.

Anfallaren Tom Bradshaw stod då för samtliga tre mål när hemmalaget Millwall vann med 3-2. Det avgörande 3-2-målet satte han i den 88:e minuten och det fick The Den att explodera i vild glädje.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett svårslaget Burnley

Vincent Kompany har på ett imponerande sätt förvandlat Burnley till ett lag med en helt ny identitet. Den typen av förändringar brukar kunna ta tid, men i det här fallet har resultaten inte låtit vänta på sig.

Burnley kommer nu från en 1-0-seger borta mot Luton och Champonship har man inte förlorat sedan början av november då man föll borta mot Sheffield United. Den sviten gör att man toppar tabellen med hela elva poängs marginal.

Millwall och Burnley möttes senast i slutet av augusti och då var de sistnämnda som vann med 2-0 hemma på Turf Moor. När de nu möts igen är förutsättningarna om vi ser till oddssättningen där Burnley gäller som knappa favoriter,

Burnley är oerhört svårslagna och man har bara släppt in tre mål på de åtta senaste matcherna. Millwall kommer från en svängig 3-2-seger, men är normalt sett ett relativt målsnålt lag med en välorganiserad defensiv.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn och tät batalj. Burnley är emellertid det bättre laget och jag tror inte att de kommer att förlora den här matchen heller. Mitt spel blir X2 och att det görs under 3.5 mål totalt till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 3.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 21 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo