Speltips, Millwall – Burton 28/3: Toppfajten bjuder på – hörnor

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2016

Toppen mot botten – serieledande Burton Albion besöker femman Millwall på The Den, varifrån vi slussar in polletterna på hörnmarknaden till 1,83 x smeten.

Under kalenderåret 2016 har Millwall presterat oerhört fin fotboll och sakta men säkert stärkt sin position i den engelska tredjedivisionens toppstrid, i jakten på en biljett till Championship. I skrivandets stund hittas de på femteplats, vilket är en av de som leder till playoffet. Det är dock allt annat än säkert att de löser en av de åtråvärda platserna; bara tre pinnar skiljer ner till död mark.

Gästande Burton har också haft sina toppar och dalar, men hållit stabil och jämn nivå över det hela. Truppen håller imponerande stark standard och man står, helt rättvist, på toppen av kullen – och att sju pinnar skulle tappas in till tredjeplacerade Walsall, som förvisso har en match mindre spelad, känns inte som ett direkt tänkbart scenario.

Värden har tre spelare borta på uppdrag med respektive land; David Ford, Shane Ferguson och Jimmy Abdou.

Statistiken talar för spelet

Gillar hörnmöjligheterna rejält inför den här fajten. Känns som att det, i den bemärkelsen, kan komma att bli en fest på den fronten.

Först och främst – den väntade matchbilden. Millwall kommer vilja pusha framåt positionerna i egenskap av hemmalag medan Burton, med sin styrka, alltid vill detsamma – nästan oavsett motstånd.

Och statistiken, den talar också för det vi är inne på. Millwalls hemmafajter snittar 12,1 hörnor och Burtons bortamatcher 10,7. Hemma- och bortamatcherna inräknade; fyra av Burtons fem senaste har bjudit på minst 11 hörnsparkar. Endast två av Millwalls, men då har antalet landat på exakt tio stycken i två.

Över 10,5 hörnor (asian handicap) är spelvärt till 1,83 x insatsen. Dock långtifrån någonting man lassar in hus och bil på.

Speltips:

Speltips: Över 10,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 28/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Millwall 2,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Burton Albion 3,20 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,60 betstarsknapp logo
Under 2,5 mål 1,50 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: