Speltips, Mirandés – Real Valladolid 27/3: Klart värde uppgrävt

Spelbloggare Publicerat: 26 mars 2016

Spelutbudet är tunt just nu, men vi har ändå lyckats hitta klart spelvärda siffror – det från den spanska andradivisionen där Mirandés välkomnar Real Valladolid till Estadio Municipal de Anduva, varifrån vi anser att oddssättarna ställer ut fel sida som favoriter.

Är loppet kört för Mirandés? Det återstår förvisso hela 12 matcher, men som formen ser ut och kvalitén är i truppen blir det svårt att hämta in de fem pinnarna, med en handfull konkurrenter däremellan, som skiljer upp till playoffområdet. Glappet upp till den absoluta toppen ska vara relativt stort, även om serien i stort är hyfsat jämn.

Det var nära redan under förra året, men då föll Real Valladolid på målsnöret och förlorade playoffsemifinalen på färre bortamål än sina motståndare. Under detta spelår har man inte nått upp i närheten av maximal nivå, men ändå är man med och slåss om platserna uppåt i seriesystemet. Till kvalområdet är avståndet på så lite som två pinnar i det täta topp-/mittenskiktet.

Fel oddsfavorit

Oddssättarna plitar ut värden som favoriter, om än knappa sådana – något vi motsätter oss. Det här borde Real Valladolid ha störst möjlighet att vinna.

Först vill undertecknad mena att det skiljer ett par nivåer i skicklighetsgrad, även fast det är så pass jämnt mellan dem två i tabellen. Och framförallt handlar det om – formen. Mirandés har extrema bekymmer just nu – inte vunnit på hela sex raka matcher, varav tre förlorats. Spelet klickar inte i närheten av så som för en och en halv månad tillbaka.

Över Valladolid blåser varmare vindar. Den klara 3-0-vinsten över nästjumbon Llagostera senast följde upp en annan trea, borta mot toppkonkurrenten Real Oviedo. Fantastiska prestationer, visar såväl resultaten som rapporterna från matcherna på.

Dessutom stort avbräck hos värden med försvarspjäsen Àlex Ortiz out.

Hemma-/bortafaktorn är inte heller speciellt stark för någondera av lagen. Mirandés har 4-6-4 hemma och Valladolid 5-6-4 borta. Till och med fördel för gästerna på den fronten med andra ord.

Real Valladolid draw no bet finns till exakt dubbelt betalt hos Bwin, och det plockar vi med stor glädje.

Speltips:

Speltips: Real Valladolid draw no bet
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 27/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Mirandés 2,65 betrally logo
Oavgjort 3,25 titanbet logo
Real Valladolid 2,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,04 unibet logo
Under 2,5 mål 1,85 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: