Speltips, Molde – Fenerbahce 26/11: Skrällspel med försäkring

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2015

Storskrällen Molde kan – hör och häpna – säkra förstaplatsen i EL-grupp A om man undviker att förlora hemma mot Fenerbahce, som man vann med 3-1 över på bortaplan. Fortsätter succén?

Tippade i botten – nu i toppen. Vad Molde åstadkommit i årets Europa League-upplaga är svårt att ta in.

Fenerbahce, Ajax och Celtic är trots allt tuffa konkurrenter. Det är absolut inte så att man hade flyt med lotten, den här succén kan Ole Gunnar Solskjaer slå sig själva på bröstet för. Tre vinster, borta mot Celtic och just Fenerbahce samt hemma mot Celtic och när Ajax kom på besök slutade det oavgjort. Ett facit att vara stolta över, framförallt med tanke på misslyckandet i den inhemska serien vid sidan om.

Vill inte påstå att Fenerbahce presterat speciellt bra, men andraplatsen innehas alltjämt i gruppen. Bortsett från förlusten i det omvända mötet med detta har man vunnit en och spelat två oavgjorda. Under perioder har man sett vassa ut, andra inte.

Ny skräll att vänta?

Att Molde skulle vara mätta nu? Inte en chans. Vid minst en pinne säkras förstaplatsen och det skulle betyda ett stort tillskott i klubbkassan och säkert en och annan utbetalad spelarbonus. Eftersom den inhemska serien är avslutad sedan början av månaden är detta det enda fokuset just nu.

Fenerbahce ska inte överskattas, visst finns det ett par klasspelare – men man har visats vara sårbara, inte minst i den omvända matchen med denna. Kan bli en liknande situation nu när pressen är på Fenerbahce att sticka uppåt.

Och att spela borta i Oslo med rådande väderförhållande. Det är inte optimalt direkt.

Raul Meireles saknas för Fenerbahce medan Molde har hela truppen intakt…

Molde har inte spelat tävlingsfotboll på tre veckor, men varit extremt formstarkt. Faktum är att man har åtta vinster i följd. Trots att Fenerbahce också levererat på sistone anser jag att de överskattas rejält här och åt vilket håll värdet hittas råder det ingen tvekan om.

Molde +0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 2,75x.

Speltips:

Speltips: Molde +0 (asian handicap)
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 26/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Molde 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,60 betway logo
Fenerbahce 2,10 betstarsknapp logo
Över 2,5 mål 1,80 titanbet logo
Under 2,5 mål 2,06 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: