Speltips, Monaco – Tottenham 22/11: Kniven mot strupen

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2016

Kniven är mot strupen för Tottenham när de reser till Frankrike för att ställas mot formstarka Monaco på Stade Louis II, varifrån vi testar en 1,83-oddsare.

Grupp E ser ut att kunna bli en nagelbitare in i det absolut sista. Alla fyra klubbar – Monaco, Bayer Leverkusen, Tottenham och CSKA Moskva – har chansen att nå slutspelet, men det är klar fördel de två förstnämnda.

Både Monaco, åtta pinnar, och Bayer Leverkusen, 6 pinnar, står fortfarande med nollor i förlustkolumnerna. Tottenham har däremot inte nått upp i önskad nivå, men hoppet lever fortfarande – bara två pinnar skiljer upp till tyskarna på andraplatsen. I botten hittar vi CSKA Moskva med två kryss och två förluster.

Värden ser ut att komma till spel nästan helt utan avbräck, bara João Moutinho väntas stå åt sidan. ”Spurs” har numera bara Toby Alderweireld, Erik Lamela och Ben Davies på skadelistan. Resterande spelares tjänster finns att tillgå. Rätt bra besked från båda parter.

Fördel Monaco

Här är det fördel Monaco, klar fördel.

Fransmännen har varit fantastiskt bra under spelåret; kunnat varva positiva resultat i den inhemska serien, där man är tvåa, med dito i Champions League. Inte en enda av de sex senaste matcherna har förlorats, varav fyra vunnits. 12-0 i målskillnad på de tre senaste, utan att spelschemat för den delen varit enkelt.

Visst, Tottenham plockade en moralhöjande seger i derbyt mot West Ham senast – 1-2 vändes till 3-2 under de absoluta slutminuterna – men prestationen var inte överdrivet imponerande och dessförinnan hade sju vinstfria matcher radats upp.

Det stämmer helt enkelt inte fullt ut hos ”Spurs” och i en såhär pass svår bortamatch ska man ses med relativt liten vinstchans…

Mötet på Wembley Stadium slutade i en skrällvinst för Monaco – kan de dra det längsta strået på nytt, nu som favoriter?

Extra intressant blir matchen då CSKA Moskva och Bayer Leverkusen drabbar samman redan vid 18:00 – om tyskarna vinner den matchen, måste Tottenham i deras tur vinna denna för att slutspelshoppet ska leva vidare. Risk att man blir lite för framåtlutade då och således hamnar i en extra utsatt position som bortalag?

Monaco +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,83 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Monaco +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 22/11
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: