Speltips Montenegro – Ungern 17/6: Knapp fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 17 juni 2023

Montenegro gästas av Ungern i lördagens omgång av EM-kvalet. Matchen spelas den 17 juni 2023 med avspark kl 18:00.

Montenegro – Ungern

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I EM-kvalets grupp G gör en rad forna öststater upp om biljetter till EM i Tyskland 2024. Gruppfavorit är Serbien men de lär kunna utmanas av framförallt Ungern. Därutöver är även Montenegro, Litauen och Bulgarien med i kampen om två platser.

Montenegro inledde EM-kvalet med en knapp bortaseger mot Bulgarien i slutet av mars. Utan glänsa kunde man då ta en viktig 1-0-seger sedan Nikola Krstovic gjort matchens enda mål i den 70:e minuten.

Därefter väntade så en prestigefylld drabbning på bortaplan mot Serbien. Miodrag Radulovics Montenegro stod upp på ett bra sätt, men det var Serbien som kammade hem samtliga tre poäng efter två sena mål som gav en 2-0-seger.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ungern är strået vassare

Marco Rossis Ungern har blivit ett landslag som numera möts med stor respekt i fotbolls-Europa. Inte minst tack vare att man har haft en förmåga att vara som allra bäst mot de bästa.

Man misslyckades visserligen i det senaste VM-kvalet där hade såväl England som Polen och Albanien före sig i sluttabellen. Men i höstens Nations League, där man ställdes mot Italien, England och Tyskland, kunde Ungern återigen visa sin förmåga. Två segrar mot England och en mot Tyskland gjorde att man slutade tvåa i gruppen och tog sig vidare.

Ungern har inte varit lika pålitliga i de matcher som man förväntas vinna, men i premiären av det här EM-kvalet visade man inga sådan tendenser då man vann med klara 3-0 hemma mot Bulgarien.

Inför det här mötet mot Montenegro gäller Ungern återigen som favoriter då ett spel på bortalaget ger omkring 2.10 gånger insatsen.

Montenegro är inget oävet landslag, men man brukar ha svårt att rå på de bästa såväl som de strax därunder. I VM-kvalet slutade man före Lettland och Gibraltar men med marginal efter Nederländerna, Turkiet och Norge.

Ungern är som bäst när de får försvara sig lågt och utnyttja sina snabba omställningar. I den här bortamatchen tror jag att man kommer få möjlighet att spela på ett sätt som passar dem väl. Mitt spel blir X2 samt att det görs under 2.5 mål totalt till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, lördag 17 juni 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo