Speltips, Montpellier – Olympique Marseille 4/11: Målpolletter – in!

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2016

Fredagen bjuder på en match från franska Ligue 1 – och den ska spelas på Stade de la Mosson, var Montpellier tar emot Olympique Marseille. Ett målobjekt spelas till finfina 1,87 x polletterna. Vilket?

Pressade situationer.

Montpellier, som man kanske inte kan kräva mer än att landa i mittenskiktet av tabellen, har med sitt snåla snitt på en pinne match halkat allt närmare det röda strecket. 11 matcher och således 11 pinnar är facit och ner till tredjejumbon Caen skiljer ynka poängen. Situationen är hårt pressad och behovet av ett par veckor, eller för den delen mer, av positiva resultat är stort.

Annat är det för Marseille som vill påbörja deras jakt tillbaka till toppen i den franska klubbfotbollen. De är förvisso i en klart bättre position än kvällens motståndare, i mitten, men avståndet till toppen blir större och det finns klart mer att önska. Men med tanke på förra årets fiaskoresultat också – håller Marseille kanske inte bättre standard än såhär?

Lagens skadelistor är välfyllda. Gästerna har bland andra, kanske framförallt anfallsspetsen Gomis osäker för spel. Sex mål på 11 matcher från hans fötter och huvud, så det vore ett avbräck deluxe om han fick stå åt sidan. Från Montpelliers sida är beskeden rätt oklara, men åtminstone ett par tänkbara startalternativ ser ut att missa matchen.

Öppet och chansrikt?

Trots att Marseilles Gomis kan missa matchen, tror vi att målen ska vara nära till hands – åt båda håll.

Och det handlar till största del om vad Montpellier sysslar med – som de uppträtt på sistone, kan man inte annat än att investera i målspelen. De senaste resultaten; 2-2, 2-6, 3-2, 3-3. Melodin har ljudit; full fart framåt. Defensiven lämnats i andra hand. Ser vi till hela spelåret har nio av 11 seriematcher innehållit mål åt båda håll.

Marseille har varit nära på rena motsatsen på senare tid; har exempelvis två raka 0-0-matcher uppradade. Allt som allt har BLGM-spelet prickat i 5/11 matcher – men i hela 4/5 på bortaplan. Finns offensiv kraft – och här tror jag att positionerna kommer pushas upp när ett lite sämre motstånd står på andra sidan planhalvan.

Båda parter kommer vilja greppa taktpinnen, vilket kan öppna upp matchen totalt.

BLGM – ja spelas till 1,87 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard  (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 4/11
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: