Speltips Naestved – B. 93 22/8: Tidigt bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 22 augusti 2023

Jumbon Naestved BK gästas av B.93 i den sjätte omgången av den danska andraligan. Matchen spelas tisdag den 22 augusti 2023 med avspark kl 19:00.

Naestved – B. 93

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Naestved BK slutade på sjätte plats i grundserien av danska Division 1 förra säsongen. Det innebar att man kvalificerade sig för uppflyttningsserien där man till slut landade på en femte plats.

Lika bra har man dock inte inlett den här säsongen då man endast har skrapat ihop en poäng på de fem inledande omgångarna. Det innebär att man ligger sist i tabellen inför den här matchen mot B.93 som är tre poäng bättre.

Efter att ha förlorat de fyra första seriematcherna var det emellertid ett steg i rätt riktning då man i lördags kunde få med sig en poäng från bortamötet mot topplaget Ålborg. I halvtid var då ställningen 1-1, vilket sedan stod sig matchen ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiva brister

Boldklubben af 1893, i folkmun B 93, är nykomlingar i Division 1 sedan man slutat tvåa i Division 2 och därmed tog klivet upp förra säsongen.

Den här säsongen har laget från Österbro i Köpenhamn blandat och gett en hel del. I helgen åkte man på en storförlust då man föll med hela 5-0 hemma mot Fredericia. Det ska då visserligen sägas att man åkte på en utvisning tidigt i den andra halvleken då matchen fortfarande var mållös. Oavsett så var det ett stort steg bakåt jämfört den föregående insatsen då man besegrade HB Köge med hela 7-1 på bortaplan.

De blandade resultaten gör B. 93 svårbedömda och det är Naestved som gäller som favoriter inför det här tidiga bottenmötet. Ett rakt spel på hemmalaget ger drygt dubbla insatsen tillbaka.

Naestveds insats i helgen var ett klart steg i rätt riktning, men nu behöver man också ta sin första seger. Jag räknar med att det kommer vara ett offensivt inriktat hemmalag här och det borgar för att det kan bli en öppen matchbild. Naestved och B. 93 har båda släppt in hela 12 mål på de fem inledande matcherna och de defensiva bristerna gör också att jag lutar åt att det kan bli målrikt här. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål till 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 22 augusti 2023
TV: 
Stream: