Speltips, Napoli – Bologna 19/4: Kombinationsspelar till över dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 18 april 2016

Hemmastarka Napoli spelar för att behålla andraplatsen i Serie A och ställs under tisdagen mot ett Bologna helt ur form. Kan de kamma hem en frisk tre till tabellen?

Bara att höja på hatten för Napoli och över att de kunnat hålla hyfsat jämnt strå med dominanterna Juventus under spelåret, även fast man blivit frånkörda de senaste veckorna och titelhoppet officiellt släcktes efter 0-2-förlusten borta mot Inter senast – en match där man inte alls kom upp i nivå trots ett stort bollinnehav.

Vad som hänt med Bologna är svårt att sia. Har de tappat all motivation efter att kontraktet, i praktiken, blev klart? Mellan slutet av februari och början på mars spelades tre raka 0-0-matcher, och sedan har formkurvan bara pekat neråt. Anfallsspelet är fortsatt udd- och fantasilöst – fyra av de fem senaste matcherna har förlorats och övrig slutade oavgjort.

Två tankar

Har två klara tankar inför den här matchen – målsnålt och hemmavinst.

På hemmaplan är Napoli förbannat starka – de har inte förlorat en enda av de 16 senaste seriematcherna, vunnit 13 av dem, på Stadio San Paolo. Man spelar alltid med ett stort bollinnehav och nöter ner sina motståndare; utnyttjar de luckor som uppstår väl.

Dock är effektiviteten ett frågetecken utan Gonzalo Higuáin, som avverkar sin sista match som avstängd. Mot Inter skapades en hel del, men bollen kunde inte fås in i nätet. Nu kommer man möta ett samlat Bologna och defensivt har de ändå sett fullt okej ut, den usla formen till trots.

Framåt däremot, där har de inte mycket att sätta emot. Speciellt inte när Mattia Destro, truppens bästa målskytt på åtta fullträffar, fortfarande är skadad. Som anfallsspelet sett ut på sistone har vi oerhört svårt att se dem kunna hota Napolis försvar.

Målsnålt och hemmavinst var det. Varför inte kombinera ihop det? Napoli vinner & under 3,5 mål spelas som en hopknåpad kombination hos Redbet till 2,04 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Napoli vinner & under 3,5 mål
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 19/4
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: