Speltips Napoli – Fiorentina 8/10: Intressant kvällsmatch

Axel Sjödin Publicerat: 8 oktober 2023

Napoli fortsätter sin jakt på Milanoklubbarna då de gästas av Fiorentina sent på söndagskvällen.

Napoli - Fiorentina

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Både Napoli och Fiorentina står på 14 poäng inför omgången, och tillsammans med Juventus är de lagen som ligger närmast de båda randiga Milanoklubbarna i tabelltoppen. Ingen av klubbarna har haft en klockren start på säsongen, men vinner de nu på söndag så ser det betydligt ljusare ut.

Efter en tung period i ligaspelet där Napoli stod utan seger i tre raka matcher så verkar de återigen ha kommit igång igen. I deras två senaste ligamatcher har de kört över Udinese med 4-1 och Lecce med 4-0, och då ska det sägas att Lecce verkligen har imponerat såhär långt.

Rudi Garcia har däremot redan hunnit känna på en del kritik, vilket är förståeligt när resultaten jämförs med Luciano Spallettis Scudettosäsong. Men de är fortfarande bara fyra poäng bakom ligaledarna och har fått en godkänd start på Champions League-spelet då de med en stor nypa tur lyckades få med sig alla tre poäng borta mot Braga inledningsvis. Riktigt lika lätt gick det inte mot Real Madrid tidigare i veckan, även om det blev en underhållande och chansrik match. De föll med 2-3 till slut och nu väntar två viktiga möten mot Union Berlin härnäst.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina har gått bättre i ligan än i Europa

La Viola har inlett ligaspelet väldigt bra, men har inte lyckats leverera i Conference League än så länge, vilket är precis tvärtemot hur det såg ut under förra säsongen. Deras enda förlust kom borta mot Inter i en match där de blåsvartrandiga visade sin klass, men i övrigt så har Fiorentina gått starkt och de tog en tung seger hemma mot Atalanta i omgången därefter.

Senast vann de bekvämt mot tabelljumbon Cagliari hemma och även om de fick nöja sig med 2-2 mot Ferencváros i torsdags så känns formen rätt stabil. Det är imponerande med tanke på att de blev av med Sofyan Amrabat, Igor och Arthur Cabral under sommaren. Vincenzo Italiano gör ett väldigt bra jobb med den trupp han har till sitt förfogande men Napoli borta känns som en något övermäktig uppgift.

Fiorentina har i alla fall visat sig ganska vassa framåt, trots att det lovande nyförvärvet Lucas Beltrán inte riktigt har fått det att lossna ännu. Precis som båda lagens matcher ute i Europa tidigare i veckan så kan söndagens match även den bli underhållande och böljande, vilket gör att vi siktar in oss på ett överspel för 1.71 i odds
hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, söndag 8 oktober
TV: 
Stream:  TV4 Play