Speltips Napoli – Frankfurt 15/3: Inget skrälläge

Martin Efvergren Publicerat: 15 mars 2023

Napoli har kopplat greppet inför returen mot Eintracht Frankfurt i åttondelsfinalen av Champions League. Matchen spelas onsdagen den 15 mars 2023 med avspark kl 21:00.

Napoli – Frankfurt

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Napolis säsong är redan en succé större än vad någon napolitanare knappt vågat drömma om. Efter 26 spelade ligaomgångar toppar man Serie A med osannolika 18 poäng och nu har man även goda möjligheter att kvalificera sig för en kvartsfinal i Champions League.

I det första mötet i Frankfurt kopplade man direkt greppet om det här dubbelmötet. Man tog initiativet i matchen och kunde ta ledningen strax innan halvtid. I början av andra halvlek fick Frankfurts Kolo Muani syna det röda och strax därefter utökade italienarna till 2-0 som blev slutresultatet.

Just 2-0 har varit ett gångbart för Napoli på sistone. Faktum är att man har vunnit fyra av sina fem senaste matcher med dessa siffror. I den näst senaste ligamatchen åkte man emellertid sin blott andra förlust i ligan då man föll med 1-0 hemma mot Lazio. I helgen studsade man sedan tillbaka då man slog Atalanta hemma med 2-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Napoli med fullt CL-fokus

Eintracht Frankfurt är också en klubb att imponeras över. Förra säsongen vann man Europa League och trots att man säljer sina bästa spelare fortsätter man att leverera på högsta nivå. Nu ser läget dock väl tufft ut inför den här returen och man har heller inte fått med sig resultaten i de senaste matcherna i Bundesliga.

Sedan det första mötet mot Napoli har Frankfurt tagit två poäng på tre ligamatcher. Man föll direkt borta mot RB Leipzig och därefter har man kryssat mot Wolfsburg och Stuttgart. Efter 24 spelade omgångar ligger man därmed på en sjätte plats i Bundesliga.

Nu behöver tyskarna gå framåt för att ha någon chans att göra match av det här dubbelmötet. Frågan är dock hur man ska kunna störa detta Napoli som har sådan spets framåt men samtidigt är så svåra att få hål på. Ser vi till deras sju senaste matcher så har man endast släppt in ett enda mål.

Jag har mycket svårt att se att Eintracht Frankfurt ska kunna störa segermaskinen Napoli i deras hemmaborg. De har sin bäste målskytt Kolo Muani avstängd och Napoli lär vara än bättre påkopplade än vad man varit i ligaspelet på sistone. Mitt spel blir Napoli -1 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1 (asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 15 mars
TV: 
Stream:  cmoreplay logo