Speltips, Napoli – Genoa 10/2: Blir det att åka av?

Spelbloggare Publicerat: 9 februari 2017

Vad blir den direkta reaktionen på Napolis suveräna proppen ur-kross senast? Härnäst får de besök av ett för närvarande uselt Genoa på Stadio San Paolo – och då har vi hittat siffror värda att investera i.

Februari månad kunde inte öppnas på ett bättre sätt för Napoli. De fullständigt demolerade Bologna och vann med – hör och häpna – 7-1, dessutom på bortaplan! De vackra fotbollskonsterna till mål bjöds på titt som tätt och sådan propagandafotboll ser man inte ofta i de europeiska toppdivisionerna. Vekt motstånd, men alltjämt – 7-1…

Lika skoj är det inte för Genoa just nu. Nu har förvisso bottentrion hamnat en långt på efterkälken och kontraktet ska inte vara i fara, men en sextondeplats är under förväntan och all kritik; 25 poäng på 23 matcher. Inför den här, svåra, fajten har åtta raka matcher utan vinst radats upp.

José Callejón, till följd av sitt röda kort senast, saknas för Napoli och Elseid Hysaj likaså efter att ha fyllt sin varningskvot. Genoa har även de en rätt stor pjäs på avstängningslistan, Armando Izzo.

Proppen ur

Givetvis blir Napoli lite svårbedömda efter en sådan sinnessjuk överkörning som senast – tappar de andan eller rider de vidare på vågen? – och fastän det kan kännas lite ovisst, väljer vi sida här.

Hade varit annorlunda om Napoli ställts mot toppmotstånd, men Genoa är helt ur slag och en perfekt tajmad motståndare, är känslan. Tror därför att Napoli plockar ännu en komfortabel – om än inte lika – trea nu.

Formen är mycket fin i Napoli med 17 raka matcher utan förlust samt en hel del tufft motstånd undanvärjt på sistone. Krossen av Bologna var pricken över i:et – en närmast fläckfri, offensiv 90-minutersprestation.

Desto färre rätt hittas i Genoas senaste matcher; åtta raka utan förlust och de blir alltmer cementerade på den undre tabellhalvan. Det har varit öppna dörrar bakåt och om man inte förmår att tajta ihop det, är det här en mardrömsmotståndare.

På bortaplan är Genoa dessutom erkänt tunna. 0-2-7 står bortaformraden i och de flesta av de där förlusterna har kommit med större siffror än uddamålet.

Proppen ur – på nytt!

Napoli -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – spelas till 1,87 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 10/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: