Speltips, Napoli – Inter 2/12: Överdriven reaktion av oddssättarna

Spelbloggare Publicerat: 1 december 2016

Napoli med ett bottennapp senast – Inter med ett styrkesbesked. Lagen drabbar samman på Stadio San Paolo under fredagskvällen och då tycker vi att oddssättarnas reaktion på respektive formkurva är lite väl hård.

Två italienska storklubbar tillika – besvikelser.

Mest förvånande att Napoli inte förmått att prestera bättre, i synnerhet på senare tid. Osunt med kryss och i början av veckan tappades 1-0 till 1-1 hemma mot Sassuolo sent i matchen och besvikelsen var väldigt påtaglig bland spelarna. Satt sig hjärnspöken hos dem efter bara en seger på de sex senaste matcherna?

Tack vare en bra start är Napoli dock fortfarande i en rätt bra position; sjua i tabellen med så lite som fyra poäng upp till andraplacerade Roma.

Och på platsen under Napoli, nummer åtta, hittar vi Inter – med fyra pinnar som skiljer dem åt. Pressen är alltid stor på Inter, men är det verkligen förvånande att de hittas i det skiktet av tabellen? Undertecknad är en av de som varnat för att de är svårt överskattade av oddssättare och marknad, att det ofta finns spelvärde på spelen till deras motståndares favör.

Den offensiva pjäsen Dries Mertens, avstängd, saknas för Napoli. Avbräck, men det ska nämnas att han bara startat hälften av matcherna detta spelår.

Napoli klassen bättre

Snart ska det väl vända för ett Napoli som kan så mycket mer än de visat på sistone? Undertecknad ser de som en klockren kandidat för CL-biljetterna åtminstone medan Inter på sin höjd ska kunna utmana om en Europa League-plats.

Med andra ord; det skiljer en hel del här.

Och Napoli stod dessutom för en rätt bra match mot Sassuolo senast; var dominanta och att 1-1-baljan släpptes in var oflyt. På hemmaplan är man normalt en maktfaktor i både Italien och hela Europa – det är sällan poäng ens tappas.

Inter, då? Fick en sprudlande start hemma mot Fiorentina senast, ledde med 3-0 efter blott 19 minuter och efter att kontrat in spiken i kistan i slutsekunderna skrevs resultatet 4-2. Såklart en bra prestation, men effektiviteten var total. Kan inte räkna med samma framöver.

Annars har Inter ett löjligt uselt bortafacit; förlorat hela sex raka matcher utanför San Siro.

Oddssättarna har, utan tvekan, reagerat för starkt på de senaste matcherna…

Den raka ettan spelas till 1,91 x insatsen hos Betway, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Napoli vinner, rak etta
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 2/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: