Speltips, Napoli – Inter 30/11: Målspel i toppmötet

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2015

Tvåan Napoli tar emot ettan Inter i italienska Serie A i en på förhand hyfsat öppen batalj. Vi undviker att välja sida, utan testar istället lyckan på målmarknaden.

Hämta din bonus nu! Klicka här för att testa Titanbet och få 1 000 kr bonus.

Undra om inte toppstriden i Serie A är den man flitigast vill följa i Fotbollseuropa för tillfället. Efter att de senaste årens dominanter Juventus öppnat seriespelet under all kritik är det helt öppet om scudetton; Inter, Napoli, Fiorentina och Roma står alla inom tre pinnar.

Det höjer såklart pondusen inför den här bataljen och den eventuella vinnaren skulle ta ett rejält kliv framåt. Skulle det sluta oavgjort, då skulle Fiorentina vid händelse av en trea i deras match som spelas timmarna innan denna ta över förstaplatsen.

Försvarsstarkt mot försvarsstarkt

Målfester. Det har med all sannolikhet fler än jag förknippat Napolis hemmamatcher med under de senaste åren, och även om snittet fortfarande är över medel har det sett annorlunda ut på Stadio San Paolo under spelåret som är.

Offensiva kraften har man alltid haft och den sitter fortfarande i, men med skillnaden att defensiven sköts på ett alldeles utmärkt sätt också. Så även på bortaplan ska nämnas. Nollan är hållen i sju raka matcher – smaka på den – och sex av dessa bjudit på max två mål. Koll på grejerna.

Inter är, i alla fall sett till statistiken, försvarsstarkast i serien. Sju insläppta på 13 matcher är imponerande fakta och då kom dessutom fyra av dessa i en och samma match. Nollan har hållits i fyra matcher efter varandra och sex av de sju senaste.

Som båda parterna spikat ihop på sistone är det svårt att tro annat än att det här ska bli en målsnål historia. Gästerna lär kliva in på arenan i hopp om en pinne främst och således ställa upp bakåtlutat – och då blir det svårt att få hål på dem, vilket andra toppkonkurrenter fått erfara. Exempelvis vann ju tabellettan med 1-0 hemma mot anfallsstarka Roma för en månad sedan.

Under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre – synar vi till 1,82x hos 10Bet (1 000 kr bonus).

Se matchen gratis: Bet365 sänder matchen gratis för alla kunder med pengar på sitt konto hos dem. Saknar ni konto får ni dessutom 1 000 kr bonus när ni klickar här!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 30/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,70 williamhill logo
Oavgjort 3,90 titanbet logo
Inter 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,82 redbet logo
Under 2,5 mål 2,05 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: