Speltips Napoli – Spezia 28/1: Coppa Italia

Simon Pålsson Publicerat: 28 januari 2021

Coppa Italia fortsätter på torsdagen när den sista kvartsfinalen mellan Napoli och Spezia ska spelas. Vi rekar med odds den 28 januari 2021.

Napoli - Spezia

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är YouTube som gäller för den som vill följa den italienska cupen Coppa Italia, som denna vecka bjuder på sina kvartsfinaler. Inter och AC Milan gjorde sitt för att bjuda på underhållning på tisdagskvällen, när Inter tog sig vidare och Zlatan Ibrahimovic stjälpte sitt lag med en tidig utvisning.

På onsdagen spelar Juventus, Atalanta och SS Lazio, och på torsdagen går så det sista storlaget för den här gången in i handlingarna. Napoli ska försöka passera Spezia för att den vägen ta sig till en semifinal.

Napoli kommer med största sannolikhet inte att vinna någon titel den här säsongen och om man vill kunna fira minnet av Diego Armando Maradona med en titel behöver det vara den i Coppa Italia. Men frågan är vilken drivkraft det är?

I Serie A är Napoli också illa ute och man behöver avsluta säsongen starkt för att nå Champions League inför nästa år. Det är vansinnigt jämnt i toppen och förlusten mot Hellas Verona senast kom verkligen inte lägligt för deras del.

Napoli hade innan dess tre raka vinster och kändes lite på gång igen, men förlorade först supercupfinalen mot Juventus och sedan ligamötet med Hellas Verona.

Napoli släpper till mycket

En av förklaringarna till att Napoli har haft en så spretig inledning på säsongen är helt klart att det fortsatt är ett lag som släpper in för många, för enkla mål. När offensiven dessutom inte är fullt så dominant som tidigare blir det färre poäng, färre segrar och färre bra resultat generellt sett.

Napoli förlorade också mot Spezia så sent som den 6 januari, då i ligaspelet. Då var det faktiskt Spezia som vann, även det med Napoli som hemmalag, borta med 2-1. Detta trots att man fick en sen utvisning. Imponerande.

Spezia har en ganska bra säsong bakom sig och tog inte minst en tung vinst mot AS Roma senast i Coppa Italia. Det är ett lag som tar den här utmaningen på största allvar och som har alla chanser att göra sina röster hörda här.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,94 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kr freebet!

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,94
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:00, torsdag 28 januari 2021
TV: 
Stream:  YouTube

Jämför odds: