Speltips, Napoli – Udinese 8/11: Ska skilja flera klasser

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2015

Napolis hemmamaskineri snurrar på och man spelar för att haka på i den absoluta toppen – de som ska försöka sätta käppar i hjulen för dem seriefyran är Udinese. Klarar man av det? Tveksamt.

Klassisk toppen mot botten-match.

Ser inte hur Udinese, med de usla förutsättningarna de har, skulle vara de som sätter stopp för Napolis makalösa hemmasvit. Man har 3-5-5 i resultatraden och det är väl vad som kan väntas – att det blir den undre tabellhalvan när spelåret ska summeras är som gjutet i sten. Man håller inte bättre nivå än så.

Sett till trupproblematiken så får väl formen etiketteras som bra med två vinster, tre kryss och en förlust sedan mardrömssviten på fyra förlustmatcher i följd bröts. Dock tycker jag att man fått erkänna färg när svårighetsgraden trappats upp, bortsett från i premiärvinsten mot mästarna Juventus.

Och den här trupproblematiken då. En rad betydande pjäser saknas; Antonio Di Natale, Panagiotis Kone, Duvan Zapata, Maurizio Domizzi, Guilherme samt Alexander Merkel mer bestämt. Inte vilka namn som helst.

Makalöst hemmafacit

Napoli och hemmaplan, ni kan den här storyn. På Stadio San Paolo kan få rå på dem; man spelar extremt offensivt, men ändå kontrollerat. Har en bra balans fastän motståndarna ofta hamnar i målprotokollet.

Inte bara hemmaformen som pekar uppåt heller; inte en enda av de 14 senaste matcherna har förlorats, varav tio vunnits – ofta med siffror modellen större. På hemmaplan är resultaten från de senaste matcherna: 5-0, 2-0, 2-1, 2-1, 5-0 och 5-0. De matcher som bara vunnits med uddamålet har varit mot Juventus respektive Fiorentina – toppkonkurrenter med andra ord.

Dries Mertens saknas alltjämt i anfallet, men det manskap som spelat på sistone har ju inte haft några större problem att göra jobbet. Bredden är fantastisk och en trygghet att kunna luta mot för Napoli.

Fjolårets identiska möte slutade 3-1 till Napoli och vi har en bra känsla över att det blir ännu en betryggande seger här. Faktiskt lite förvånad över hur bra betalt spelbolagen erbjuder på spelen i Napolis favör och de fina siffrorna utnyttjar vi förstås…

Polletterna skickas in på Napoli -1,5 mål (asian handicap) till fina 1,79x hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 8/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,27 mybet logo
Oavgjort 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Udinese 13,50 betsson logo
Över 2,5 mål 1,60 mybet logo
Under 2,5 mål 2,55 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: