Speltips Nashville – Atlanta United 9/7: MLS

Simon Pålsson Publicerat: 8 juli 2021

Major League Soccer fortsätter när Nashville SC gäller som storfavorit inför mötet med Atlanta United natten till den 9 juli 2021.

Nashville SC - Atlanta United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För den som inte har stenkoll på Major League Soccer och kanske bara följer den amerikanska fotbollsligan MLS när det är dags för riktigt stora matcher känns Atlanta United möjligen som dominanten inom ligan.

Atlanta United har vunnit nyligen och har haft en stor satsning på gång, en satsning som har burit frukt på flera plan och som inte minst gjort att man har pumpat sin stora arena full med supportrar och faktiskt skapat ett ganska bra tryck.

Men den trupp som Atlanta United har den här säsongen liknar inte alls den som man hade när man vann och nu har resultaten blivit lidande. Det är också så att Atlanta United nu saknar några av sina viktigaste spelare, bland annat sådana som är borta på landslagsuppdrag.

Om vi ser till tabellen har Atlanta United efter elva spelade matcher bara vunnit två gånger och det säger sig själv att det vållar problem med poängskörden. Visst, man har sex kryss och har därmed en ganska liten resa upp till att ta en slutspelsplats, men man måste börja vinna sina matcher.

Men inför mötet med Nashville SC är Atlanta United återigen klar underdog och det är spelbolagens bedömning som trots allt brukar ge en ganska ordentlig fingervisning.

Två ganska täta lag

Nashville SC må ha dubbelt så många vinster som Atlanta United den här säsongen, men det är också ett lag som spelar oavgjort i merparten av sina matcher och som har svårt att kapitalsera på det som varit spelövertag då och då.

Det man ska ha med sig är att hemmalaget Nashville SC bara har en förlust på sina elva spelade omgångar hittills. Det oroar såklart Atlanta United inför den här matchen.

Men nu saknas Dominique Badji och Walker Zimmerman i hemmalaget.

I bortalaget Atlanta United kommer Miles Robinson, George Bello och Bradley Guzan inte kunna spela. Alla tre är borta med landslaget. Matheus Rossetto och Emerson Hyndman är skadade, medan Santiago Sosa och Josef Martinez är högst tveksamma.

Det stora problemet är antalet gjorda mål. Atlanta United har tre raka utan mål framåt och nu möter man ett hemmalag som har nio raka hemmamatcher utan förlust.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1.70 gånger såsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:30, fredag 9 juli 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: